·
לפני 18 שנים
למסוקים הרוסיים יש עוצמה... אל תזלזלו בהם אפילו לא לשנייה, הרוסים קיבלו סטיגמה של יצרנים גרועים ושהכל אצלהם מאולתר ולא מקצועי,
אז תתפלאו שיש להם המון הצלחות בייצור כלי מלחמה,
שלא נשכח את הרובה סער הרוסי AK47 שהוא הרוס"ר הנמכר ביותר בעולם, הוא יעיל, אמין וזול,
ואני מכיר המון אנשים איתי בצבא, שהיו מעדיפים את הקלצ'ניקוב על הM16...
אני עדיין אוהב את הM16 שלי 😛

ובנוגע למסוקים הרוסיים, הם מאוד מוצלחים ואל תתנו ל"made in russia" לבלבל אותכם, הם לא פחות איכותיים וקטלניים מהמערביים.
אל תשכחו שהרוסים שמו את האמריקאים בכיס הקטן בהמון מקרים (מרוץ החלל לדוגמא), היו הראשונים להכניס לווין למסלול הקפה עם כדוה"א, והראשונים לשגר חיות לחלל, ולימים גם את הבן אדם הראשון, "יורי גגרין".
נכון להיום האיראנים רוכשים מטוסיי מיג 31 ו35, דבר שמעורר בהלה בחה"א המוצלח שלנו גם כן...
ואני סבור שחה"א יקבל אתגר רציני מאוד מאוד בקרב מול המטוסים האלה...
הכלל הראשון הוא לא לזלזל ביריב שלך...
הזלזול הזה הביא עלינו את האבידות של מלחמת יום כיפור, את הכשלון במלחמת לבנון ה2, ואם זה ימשיך.... מי יודע... העתיד שלנו לא יהיה זוהר כל כך.
תמיד תצפו מהאוייב להרבה יותר ממה שהוא מסוגל אפילו,
מקסימום תתאכזבו ממנו כשהוא מת 😛
זה עדיף על להיות מופתעים עם טיל על הזנב 😉
אז תתפלאו שיש להם המון הצלחות בייצור כלי מלחמה,
שלא נשכח את הרובה סער הרוסי AK47 שהוא הרוס"ר הנמכר ביותר בעולם, הוא יעיל, אמין וזול,
ואני מכיר המון אנשים איתי בצבא, שהיו מעדיפים את הקלצ'ניקוב על הM16...
אני עדיין אוהב את הM16 שלי 😛

ובנוגע למסוקים הרוסיים, הם מאוד מוצלחים ואל תתנו ל"made in russia" לבלבל אותכם, הם לא פחות איכותיים וקטלניים מהמערביים.
אל תשכחו שהרוסים שמו את האמריקאים בכיס הקטן בהמון מקרים (מרוץ החלל לדוגמא), היו הראשונים להכניס לווין למסלול הקפה עם כדוה"א, והראשונים לשגר חיות לחלל, ולימים גם את הבן אדם הראשון, "יורי גגרין".
נכון להיום האיראנים רוכשים מטוסיי מיג 31 ו35, דבר שמעורר בהלה בחה"א המוצלח שלנו גם כן...
ואני סבור שחה"א יקבל אתגר רציני מאוד מאוד בקרב מול המטוסים האלה...
הכלל הראשון הוא לא לזלזל ביריב שלך...
הזלזול הזה הביא עלינו את האבידות של מלחמת יום כיפור, את הכשלון במלחמת לבנון ה2, ואם זה ימשיך.... מי יודע... העתיד שלנו לא יהיה זוהר כל כך.
תמיד תצפו מהאוייב להרבה יותר ממה שהוא מסוגל אפילו,
מקסימום תתאכזבו ממנו כשהוא מת 😛
זה עדיף על להיות מופתעים עם טיל על הזנב 😉