75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת אימון מס' 15, 18.6.07 - תכנון
דיון

אימון מס' 15, 18.6.07 - תכנון

13 הודעות 93 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
לצערי גם הערב לא אוכל להגיע עקב חתונה במשפחה.
יואל
#5 · לפני 18 שנים
הרבה תודה למור שנרתם לאימון, סלחו לי שלא הספקתי להודיע לכם שלא אוכל להגיע מעבר לשיחת טלפון שעשיתי עם מור לפני יומיים.

בכל מקרה, השעה עכשיו 03:27, אני גמור מעייפות, ובזה הרגע אני יכול לומר בלב שקט שעבודת המחקר שלי והמצגת שמלווה אותה (צריך לתת הרצאה עליה לסגל) מוכנה למסירה, וזה קורה מחר על הבוקר.

לא נותר לי אלא לאחל לעצמי בהצלחה וללכת לישון...

עוד אחד למנאייייק 🤣

VIFF
its not a bug, its a design feature
#6 · לפני 18 שנים
ViFF כתב/ה:הרבה תודה למור שנרתם לאימון, סלחו לי שלא הספקתי להודיע לכם שלא אוכל להגיע מעבר לשיחת טלפון שעשיתי עם מור לפני יומיים.

בכל מקרה, השעה עכשיו 03:27, אני גמור מעייפות, ובזה הרגע אני יכול לומר בלב שקט שעבודת המחקר שלי והמצגת שמלווה אותה (צריך לתת הרצאה עליה לסגל) מוכנה למסירה, וזה קורה מחר על הבוקר.

לא נותר לי אלא לאחל לעצמי בהצלחה וללכת לישון...

עוד אחד למנאייייק 🤣

VIFF

אלון, שיהיה בהצלחה!!
Break a leg! 👍
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#9 · לפני 18 שנים
היה מעולה...טקטיקה חיונית שצריכה עוד תירגול ליישום מוצלח.
בהצלחה לאלון מחר..בעצם זה כבר היום, ובטח כבר נגמר, אבל בהצלחה בכל מקרה 🙂.
ותודה למור שעזר לי שוב עם המספריים האנכיות.
#10 · לפני 18 שנים
אחד התרגילים החזקים!
ראיתי פעם איזה סרטון שמדגים את זה בצורה יפה , אם אני אמצא , אשלח לינק.

אלון , בהצלחה.
על מה עבודת המחקר?
#11 · לפני 18 שנים
אימון מעולה! דיברנו מעט ,תירגלנו המון , אחרי שעבדתי עם perry ואח"כ עם גיא ,אני יכול ללמד את זה שהמציא את התרגיל על התרגיל של עצמו 🙂 .

צורת הפנייה הזאת חיונית לטייסת מוסטאנגים , שחייבים לצבור אנרגיה פוטנציאלית קריטית מול צעצועי ספיט 109g2, ziro , ומטוסי פניה אחרים.
#12 · לפני 18 שנים
כל הכבוד!

היה אחלה אימון...
אני מראש מצטער ומתנצל לחברה שלא הספקתי לעבוד איתם, ניסיתי לחלק את העבודה בצורה הטובה ביותר שהצלחתי ולמרות זאת הגעתי אולי ל3/4 מהאנשים באימון. (כל מי שלא הספקתי להגיע אליו מוזמן לקרוא לי בTS ואני יסביר+ ידגים לו את החליפה)
מקווה שהתרשים ההדגמות והאימונים הצליחו להעביר את החומר ואת חשיבותה של חליפה אנרגטית נכונה!

תודה רבה לגיא שעזר להעביר את החליפה כשהיה חוסר בהדרכה.

מחכה להשמת הלימודים בתוך קרבות! 🙂

מור

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.