130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון ידעתם ש...
דיון

ידעתם ש...

15 הודעות 1,966 צפיות לפני 20 שנים
#6 · לפני 20 שנים
חייבים.... איך אפשר בלי בקרת נשק :\ ולתותח בכלל...
"תותחן, מוכן? ספור!"
*בום בום בום בום*
""123455664584 אההההההההההההה >.<"
#7 · לפני 20 שנים
לא לא דניאל צודק לגמרי לקוברה לא היה בקרת נשק עד עכשיו זה לא שקר.

Preflight Forums Administrator
#9 · לפני 20 שנים
אין סיכוי אחי... אני מסרב להאמין לדבר... זה לא מסוק סער או תובלה... זה מסוק תקיפה!, איך יכול להיות שלא תיהיה לו בקרת חימוש?!...... 💡
#12 · לפני 20 שנים
דבר ראשון זה אל שטויות לקוברה לא הייתה מערכת בקרת ירי מה כל כך מפתיעה מסוק מתחילת שנות ה70 מה מפתיעה?
בשביל מערכת ירי צריך התקנת צג נתונים ועוד מלא דברים שלא תמיד אפשר לעשות בכלים ישנים.
זה לא בעיה לספור כמה טילים יורים, הקוברה יכול לשאת גג 16 טילים טאו, לא בעיה לספור אותם.
את התותח ספרו לפי שניות של ירי.
לא לפי כדורים, אי אפשר לספור כדורים בתותח כזה.
כלומר, הטייסים יודעים (אני סתם זורק כמות זמן) שיש להם 4 דקות של ירי בתותח ועם הם ירו במשך 3 דקות ו45 שניות הם יודעים שכמט ולא נשארו כדורים ולהפך.
את הרקטות אני משאר שהם סימנו על דפים כי זה יותר מ16 אז עם התותחן ירה והוא מסמן לו איפשהו שהוא ירה, בסך הכל הוא לא צריך להטיס את המסוק ויש לו זמן לזה.
רועי כמובן שלאפאצ'י יש מערכת כזו זה מסוק דיגיטאלי (במיוחד דגם D "שרף"😉.
#13 · לפני 20 שנים
DesertFalcon_117 כתב/ה:דבר ראשון זה אל שטויות לקוברה לא הייתה מערכת בקרת ירי מה כל כך מפתיעה מסוק מתחילת שנות ה70 מה מפתיעה?
בשביל מערכת ירי צריך התקנת צג נתונים ועוד מלא דברים שלא תמיד אפשר לעשות בכלים ישנים.
זה לא בעיה לספור כמה טילים יורים, הקוברה יכול לשאת גג 16 טילים טאו, לא בעיה לספור אותם.
את התותח ספרו לפי שניות של ירי.
לא לפי כדורים, אי אפשר לספור כדורים בתותח כזה.
כלומר, הטייסים יודעים (אני סתם זורק כמות זמן) שיש להם 4 דקות של ירי בתותח ועם הם ירו במשך 3 דקות ו45 שניות הם יודעים שכמט ולא נשארו כדורים ולהפך.
את הרקטות אני משאר שהם סימנו על דפים כי זה יותר מ16 אז עם התותחן ירה והוא מסמן לו איפשהו שהוא ירה, בסך הכל הוא לא צריך להטיס את המסוק ויש לו זמן לזה.
רועי כמובן שלאפאצ'י יש מערכת כזו זה מסוק דיגיטאלי (במיוחד דגם D "שרף"😉.

כן דגמי ה-D אכן דיגטליים בצורה טוטלית אך גם דגמי ה-A של חה"א חלקם הוסבו והותקנו בהן מספר מערכות חדשות שיש גם ללונגבאו כדי לעלות רמת הדיוק והיכולות של המסוק במתארים שונים.
Soft as a butterfly, stings like a bee

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.