למסוקי הקוברה עד עכשיו לא היה על צג בקרת הירי בקרת חימוש!!
😱
תסביר את התופעה הזות?!
❓
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי
אין לך מידע על כמות הטילים או התותח שאתה משתמש בהם הטייס צריך לזכור כמה טילים היה לו וכמה יש לו עכשיו
בקשר לתותח אין לי מושג מה הלך שם
😱
Spoon באמת??? נשמע מופכח כזה... מוזר...
בכל מקרה במסוקים החדשים אפאצי 2 (לא? או משהו כזה) יש תצוגה שכזאת לא?
💡
היה כתבה על זה בבטאון בכל מקרה עכשיו עושים ניסוים על מערכת כזאת גם לקוברה..
💡
חייבים.... איך אפשר בלי בקרת נשק :\ ולתותח בכלל...
"תותחן, מוכן? ספור!"
*בום בום בום בום*
""123455664584 אההההההההההההה >.<"
לא לא דניאל צודק לגמרי לקוברה לא היה בקרת נשק עד עכשיו זה לא שקר.

Preflight Forums Administrator
איזה מגניב.... חחחחחחחחח אבל אני בטוח שפיתחו דרכים כדי לזכור כמה חימוש נשאר או נשאר בערך...
💡
אין סיכוי אחי... אני מסרב להאמין לדבר... זה לא מסוק סער או תובלה... זה מסוק תקיפה!, איך יכול להיות שלא תיהיה לו בקרת חימוש?!......
💡
זה נשמע מופרח ....
😱
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי
נשמע לא נשמע גם אני לא חושב שזה הגיוני אבל כתב של בטאון חיל האוויר יודע מה הוא אומר
😉
יוני אתה גם אם אני יגיד לך שבוקר בבוקר ואתה תירצה שיהיה לילה אתה לא תאמין
אתה רוצה שאני יסביר לך עם משוואה?
דבר ראשון זה אל שטויות לקוברה לא הייתה מערכת בקרת ירי מה כל כך מפתיעה מסוק מתחילת שנות ה70 מה מפתיעה?
בשביל מערכת ירי צריך התקנת צג נתונים ועוד מלא דברים שלא תמיד אפשר לעשות בכלים ישנים.
זה לא בעיה לספור כמה טילים יורים, הקוברה יכול לשאת גג 16 טילים טאו, לא בעיה לספור אותם.
את התותח ספרו לפי שניות של ירי.
לא לפי כדורים, אי אפשר לספור כדורים בתותח כזה.
כלומר, הטייסים יודעים (אני סתם זורק כמות זמן) שיש להם 4 דקות של ירי בתותח ועם הם ירו במשך 3 דקות ו45 שניות הם יודעים שכמט ולא נשארו כדורים ולהפך.
את הרקטות אני משאר שהם סימנו על דפים כי זה יותר מ16 אז עם התותחן ירה והוא מסמן לו איפשהו שהוא ירה, בסך הכל הוא לא צריך להטיס את המסוק ויש לו זמן לזה.
רועי כמובן שלאפאצ'י יש מערכת כזו זה מסוק דיגיטאלי (במיוחד דגם D "שרף"😉.
DesertFalcon_117 כתב/ה:דבר ראשון זה אל שטויות לקוברה לא הייתה מערכת בקרת ירי מה כל כך מפתיעה מסוק מתחילת שנות ה70 מה מפתיעה?
בשביל מערכת ירי צריך התקנת צג נתונים ועוד מלא דברים שלא תמיד אפשר לעשות בכלים ישנים.
זה לא בעיה לספור כמה טילים יורים, הקוברה יכול לשאת גג 16 טילים טאו, לא בעיה לספור אותם.
את התותח ספרו לפי שניות של ירי.
לא לפי כדורים, אי אפשר לספור כדורים בתותח כזה.
כלומר, הטייסים יודעים (אני סתם זורק כמות זמן) שיש להם 4 דקות של ירי בתותח ועם הם ירו במשך 3 דקות ו45 שניות הם יודעים שכמט ולא נשארו כדורים ולהפך.
את הרקטות אני משאר שהם סימנו על דפים כי זה יותר מ16 אז עם התותחן ירה והוא מסמן לו איפשהו שהוא ירה, בסך הכל הוא לא צריך להטיס את המסוק ויש לו זמן לזה.
רועי כמובן שלאפאצ'י יש מערכת כזו זה מסוק דיגיטאלי (במיוחד דגם D "שרף"😉.
כן דגמי ה-D אכן דיגטליים בצורה טוטלית אך גם דגמי ה-A של חה"א חלקם הוסבו והותקנו בהן מספר מערכות חדשות שיש גם ללונגבאו כדי לעלות רמת הדיוק והיכולות של המסוק במתארים שונים.
Soft as a butterfly, stings like a bee
זהו בא לי להיות טייס של אפאצ'י
🙂
או סופסוף עומרי נכנס לפורום
🙂

Preflight Forums Administrator