·
לפני 18 שנים
מה אומר לכם רבותי...
שנה וחצי מאז הקמת פרויקט ה-VPN אנו עדים למצוקתן של בנות זוגנו אשר משחררות אותנו בכל יום חמישי (ועוד ימים) באורך קבע לטוס בשמי הרקיע הווירטואלים, ומאפשרות לנו לחוות הנאה ותסכול שהן אינן יכולות לנכס לעצמן ולהשתתף בו. איך הם נותנות לנו לבלות עד השעות הקטנות של הלילה עם תחקירים, סטטיסטיקות והפקות לקחים, מי שומע את קולן?
אני 😉
החלטנו שהגיע הזמן להראות להן כמה שאנחנו מעריכים את זה, והפעם במקום תרחיש מול המחשב, אנחנו נעשה באופן חד-פעמי משהו "קצת" שונה.
אני מכריז בזאת על מפגש "ערב הוקרה לבנות זוגנו" !!!
וזאת בכדי להוקיר להן תודה על הסבלנות, סובלנות וההקרבה העצומה שלהן במשך השנתיים האחרונות...
איפה?: בר-מסעדה "אדיסון" ברח' אחוזה 282 רעננה
מתי?: יום חמישי הקרוב, 14/06, בשעה 21:00
***לינק לאתר של אדיסון עם הוראות איך להגיע***
כמובן שלא חייבים להגיע עם בנות זוג 😂
נתראה,
VIFF
שנה וחצי מאז הקמת פרויקט ה-VPN אנו עדים למצוקתן של בנות זוגנו אשר משחררות אותנו בכל יום חמישי (ועוד ימים) באורך קבע לטוס בשמי הרקיע הווירטואלים, ומאפשרות לנו לחוות הנאה ותסכול שהן אינן יכולות לנכס לעצמן ולהשתתף בו. איך הם נותנות לנו לבלות עד השעות הקטנות של הלילה עם תחקירים, סטטיסטיקות והפקות לקחים, מי שומע את קולן?
אני 😉
החלטנו שהגיע הזמן להראות להן כמה שאנחנו מעריכים את זה, והפעם במקום תרחיש מול המחשב, אנחנו נעשה באופן חד-פעמי משהו "קצת" שונה.
אני מכריז בזאת על מפגש "ערב הוקרה לבנות זוגנו" !!!
וזאת בכדי להוקיר להן תודה על הסבלנות, סובלנות וההקרבה העצומה שלהן במשך השנתיים האחרונות...
איפה?: בר-מסעדה "אדיסון" ברח' אחוזה 282 רעננה
מתי?: יום חמישי הקרוב, 14/06, בשעה 21:00
***לינק לאתר של אדיסון עם הוראות איך להגיע***
כמובן שלא חייבים להגיע עם בנות זוג 😂
נתראה,
VIFF
its not a bug, its a design feature
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים