69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק דרגות בפורום
דיון

דרגות בפורום

28 הודעות 4,014 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
הפורום נראה טוב וגם הדיונים בו אבל לפי דעתי כדי להפוך ולהיות פורום רציני צריך להוריד את הדרגות שבאות עם המס' הודעות. זה מספיק שיש את הטייסות שכל אחד מראה בחתימה שלו איזה דרגה הוא וכל הזמן מדברים פה על הצבא
לא צריך גם דרגות בצד. מה גם שזה ממש מכוער. גם דרגות וגם כנפיים וגם אווטר...זה ממש מאריך את העמוד. תחשבו על הנושא.

Windows 7 Ultimate 64bit
#2 · לפני 18 שנים
אני איתך ...
לדעתי אין צורך ברמות בפורום , זה גם מעודד הספמה וגם לא מעיד על הרמה של הכותב עצמו .... לי זה כבר ניראה מיותר .

Preflight Forums Administrator
#4 · לפני 18 שנים
לפי דעתי זה דווקא מוסיף וזה יפה ונחמד רק עם אפשר אולי להתחיל לא מטוראי כי אנחנו פה "טייסים" אז זה יראה אולי יותר טוב אם הכנפיים עם זה מה שeshkatan, התכוון אליו !
#5 · לפני 18 שנים
אני עם nokia לפי דעתי זה מוסיף לפורום ובאמת עם אפשר לשנות את הדרגות לדרגות קצונה
#6 · לפני 18 שנים
מוסיף במה ?
לדעתי זה אחד החסרונות של הפורום ואני יודע על כמה וכמה אנשים שחושבים בדיוק כמוני בעניין הזה , אפשרי אוליי להוסיף את האפשרות של ה-Reputation (כמו בפרוגלס למי שמכיר) , חוץ מהכנפיים של התורמים אני חושב שהדרגות מיותרות ומורידות מרמת הפורום .

#7 · לפני 18 שנים
דעתי בנושא זה שכן להשאיר כי ככה נראה פרייפלייט, זה סבבה לדעתי ואם ככה נקבע שיהיה אז סבבה,
זה לא אומר כלום נכון אבל בואו נזכור שזה חלק מהתצוגה שלנו כלפי חוץ.
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#8 · לפני 18 שנים
DOR כתב/ה:דעתי בנושא זה שכן להשאיר כי ככה נראה פרייפלייט, זה סבבה לדעתי ואם ככה נקבע שיהיה אז סבבה,

אז אם העלית את זה ..... לרוב האנשים זה ניראה מגוכך .

#9 · לפני 18 שנים
DOR כתב/ה:דעתי בנושא זה שכן להשאיר כי ככה נראה פרייפלייט, זה סבבה לדעתי ואם ככה נקבע שיהיה אז סבבה,

אז לך לפורום של פרוגל ותגיד להם:
I'm a colonel in the preflight forum. I'm writing meny messages.
ונראה מה יגידו לך.

Windows 7 Ultimate 64bit
#10 · לפני 18 שנים
אני לא מסכיםeshkatan, איתך
אני חושב שזה לא מפריע וזה די תורם..
מה רע..?

מהירים כברק - עוקצים כעקרב
#11 · לפני 18 שנים
זה לא כל כך תורם , את המטרה המרכזית שלו הוא גם ככה איבד , אתה לא יכול באמת לדעת כמה נסיון \ ותק יש לאדם בזכות הדרגות

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#12 · לפני 18 שנים
להשאיר את זה!!! א. זה יפה וזה היחודיות שלנו מכל שאר הפורומים {יש מיליונים!} ןזה גם אחידות בין כל חברי הפורום מין גיבוש מסויים.....

אני בעד להעביר את הדרגות ולהתחיל מקצונה!!

ואם זה כל כך מפריע אז אני מציע שב"פרטים אישיים" יהיה לו אפשרות של "להציג דרגה" ואז אן הוא רוצה אז שיסמן V ןאם לא אז זכותו אבל למה שאנחנו {אנשים שאוהבים את זה ורוצי בזה} יפגעו??? אני אישית ממש אוהב את זה ופעם ראשונה שנכנסתי לפה זה עשה עלי רושם של מקום רציני ולא להיפך!
#13 · לפני 18 שנים
Ronen_101 הצעה מעניינת, אולי אפשר להפוך את הדרגות שיעבדו לפי Reputation (מוניטין)ולא לפי מספר ההודעות. מה דעתכם על זה? כי אני מבין לפי התגובות פה שהדרגות ממש איבדו את השימוש ואת הכוונה שהייתה להן מחתחילה.

בשיטת המוניטין יוכל בנאדם לעלות בדרגה לפי דירוג של המשתמשים השונים בפורום.. נשמע יותר טוב ממה שקיים כרגע. אשמח לשמוע תגובות נוספות בנושא ואם כדאי לנסות לעבור לשיטה זו.

רועי
#15 · לפני 18 שנים
אין שום יתרונות בדרגות הענקיות האלה שרק מעודדות ילדים קטנים פה לענות בכל נושא ולכתוב כמה שיותר בשביל "לעלות בדרגה".

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.