53 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון בנות שטסות...?!?!
דיון

בנות שטסות...?!?!

56 הודעות 6,947 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
106thE-LOL כתב/ה:yakird זה לא כל כך נכון מה שאמרת פה... יש טייסים שלא מסוגלים להגיע ל-9 גי' כל אחד והמגבלות שלו.

וכמו שאתם יודעים יש טייסים שיכולים לעבור את ה-9גי' אני שמעתי גם על כאלה שעומדים ב12 גי'. ➡️

כל טייס קרב חייב להגיע ל9 ג'י .

אתם מדברים על מטוסי קרב לא ? ברור שיסעור או הרקולס לא יגיעו ל9 ג'י חחחחח
המפרט שלי :
Pentium 4 2.8
memory : 1024 DDR
RADEON 9600 XT
120 GB SATA
HOTAS COUGAR + Force Controlled Cougar
Canon PowerShot S1 IS
#2 · לפני 20 שנים
בידיוק עכשיו ראיתי תוכנית בערוץ ההסטוריה שנקראת "נשים טייסות" או משהו כזה :] בא כל כך במקום לאור כל הדיון הזה :]
ראיתי שם המון, בהתחלה על כל הסטריוטיפ הזה שבנות מתרסקות, הטייסת קרב הראשונה היתה טייסת של אף 14, היא קיבלה קשל במנוע הימני שניות לפני הנחיתה וסטתה לים ונהרגה בהתרסקות, משם התחילו להפיץ שזה בגלל שהיא אישה ובלה בלה בלה, רק בור יקבל את העובדה שזה בגלל שהיא אישה... היה קשל שניה לפני הנגיעה בסיפון, דבר שהסטה לה את המטוס חזק שמאלה לים, כל אחד היה נהרג פה...

אח"כ הסבירו על טייסות קרב של ימיינו! אני חייב לציין שחלקן ממש ממש בסט 😄
אחת היתה מפקדת טיסה שפיקחה על 30 מטוסים! בזמן קרב במלחמת המפרץ, וכל זה בזמן שהיא אחת מהטייסות שטסות במשימה.

הראו את כל ההיסטוריה של נשים כטייסות ואני חייב לציין שהנתונים ממש מרשימים, בקיצור, אל תזלזלו בבנות בקשר לטייסות קרב, תאמינו לי שבעולם מודרני עם חשיבה מתקדמת ובוגרת יותר אין מקום לאפליות
#3 · לפני 20 שנים
בטח שאסור לזלזל.....

בנות יכולות להיות מלח הארץ בטייס ובצבא... אני בכלל לא סובל שובניזם בכל מה שקשור בצבא ובדברים כאלה..... 😈
#4 · לפני 20 שנים
יש לי שאלה משהו פה שמע על הטייסות בארצות הברית (ואני לא מתכוון לטייסות כמו העמק ואבירי הצפון אני מתכוון לבנות שמטיסות שם F-18 , F-14 ו F-15 ) ?
ואחת מהטייסות פיקדה על משימת הפצצה ....

אז אתם עוד חושבים שבנות לא יודעות לטוס?
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.