104 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון בנות שטסות...?!?!
דיון

בנות שטסות...?!?!

56 הודעות 6,947 צפיות לפני 20 שנים
#3 · לפני 20 שנים
אחלה חברה שבעולם תאמין לי! חחח

חברה שלי אומרת איכס על סימולטורים..משעמם..
#4 · לפני 20 שנים
למה להיות שובניסטי?..חחח..... זה שבנות לא יודעות להחנות כמו שצריך זה לא אומר שהם לא יודעות לטוס... חחחחחחחחחחחחחחח.... אל תיקחו ללב את מה שאמרתי הכל היה למען ההומרו הישראלי המשובח!...חחח 😂 😂 😂
#5 · לפני 20 שנים
חחחח לא אמרתי שהן לא יודעות לטוס...לא אמרתי שומדבר דומה.. 😠

שאלתי אם יש בנות שטסות... 🙂
#6 · לפני 20 שנים
אני זוכר שפעם היה איזה אתר עם כל מיני סרטוני פלאש סאטירים (ככה רושמים?) על פוליטיקה. אז היה שם איזה משהו על טייסות (כי אם אני זוכר נכון בדיוק באותה תקופה היתה איזה נווטת או משהו), קיצר זה היה מצחיק למה הקוד שלה היה "קודקוד משמש", ואחר כך שהיא נחתה ראו שהיא מנסה לחנות בין שני מטוסי f-16 והיא דופקת אותם, ואז בקשר שומעים "יא פוסטמה מי לימד אותך לנהוג". 😂
#8 · לפני 20 שנים
אין דבר כזה דברים שנועדו לגבר..זה לא שמישהו הועיד את זה לגברים..זה פתוח לכולם וטוב שכך..ואם יש נשים שיכולות לעמוד בקושי..ואני מאמין שיש.. אז כל הכבוד..

כשתהיה לך חברה ספון...אז אל תגיד לה תדעה שלך..בחורות לא אוהבות שוביניסטים. 😉
#12 · לפני 20 שנים
בעיקר כאלה שלוקחות סטרואידים..... חחח... היתה איזה ספורטאית רוסיה שניצחה במרוץ 2000 גברים... חשבו שהיא אשת על בסוף התברר שהיא על תמריצים וסטרואידים.... 💡
#13 · לפני 20 שנים
בעיקר כאלה שלוקחות סטרואידים..... חחח... היתה איזה ספורטאית רוסיה שניצחה במרוץ 2000מ' גברים... חשבו שהיא אשת על בסוף התברר שהיא על תמריצים וסטרואידים.... 💡
#14 · לפני 20 שנים
בגלל המבנה הפיזיולוגי של האישה שהוא יותר עדין, אז אולי באמת היא תוכל לספוג פחות G
אבל זה לא אומר שהיא לא יכולה לטוס :] או למשל במטוס יותר קל, או אפילו מטוס קרב עם פחות G פשוט

או שאפילו עם המון G, יכול להיות שיש לה כח סיבולת טוב, אחרי הכל לעמוד בG זה רק כח סיבולת...
עד לגבול שזה כבר שובר עצמות כמובן 😄

אבל סתם ככה גם אישה עם סיבולת יותר גבוה משל גבר תוכל לעמוד ביותר G, זה נושא מאוד יחסי ואין בו מקום להכללות לפי דעתי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.