109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 השגתי Microsoft ForceFeedback 2
דיון

השגתי Microsoft ForceFeedback 2

12 הודעות 1,875 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
הצלחתי לרכוש ב-EBAY ב-$119 (כולל משלוח בתוך ארה"ב לביתו של אחי). אקבל אותו בפעם הבאה שמישהו יגיע לארץ ויוכל להביא אותו. מקווה שזה יהיה מהר....
כפי שהדברים נראים, 😄 מי שיהיה ברשותו הג'ויסטיק הזה בעוד כמה שנים - יוכל לבקש (ולקבל) עליו כל מחיר. עוד דרך להיהפך למיליונר 😉
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#2 · לפני 19 שנים
אני את שלי מוכר עבור 10000 דולר ומעלה!

מישהו רוצה להכניס הצעה - שלח לי בפרטי 🙂
!Never Miss a good opportunity to SHUT UP
#4 · לפני 19 שנים
אז לפי ההגיון הForce Feedback 1 יהיה שווה יותר, אם כך אז מי שרוצה אני מוכר ב$20,000 יד ראשונה עם הקופסה המקורית ומשחקים שהוא הגיע איתם. 😄
Do I suffer from long-term memory loss? I cant remember
#9 · לפני 19 שנים
xcom כתב/ה:hey simha...

tithadesh!
im going to be coming back from new york at the 24.4 so if you need i can take the joystick with me back to israel.

hope this helps, mor.

מור, תודה, אך יש קושי "קטן": הסטיק נמצא בקליפורניה - קצר רחוק, הייתי אומר 😉
אין דבר, ייחכה קצת.
שוב, תודה.

שמחה
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#10 · לפני 19 שנים
MadAce כתב/ה:Interstate '76
MDK
ועוד אחד שאני לא זוכר

בונה , אני חייב את ה INTERSTATE 76. מוכר?
לא הצלחתי לאתר אותו בשום מקום , יש גם גירסה 81 או משהו כזה , יש למישהו?
אחד המשחקים הכי טובים בכל הזמנים.
#11 · לפני 19 שנים
עברתי לקוגר אבל עדיין יש לי את הסטיק , אני רק זוכר שבשלב כלשהו הפידבק מתחיל לעצבן ......מאוד.....אבל אני זוכר שב-IL היה ממש כיך לטוס איתו תתחדש ותהנה 🙂

Preflight Forums Administrator
#12 · לפני 19 שנים
Ronen_101 כתב/ה:עברתי לקוגר אבל עדיין יש לי את הסטיק , אני רק זוכר שבשלב כלשהו הפידבק מתחיל לעצבן ......מאוד.....אבל אני זוכר שב-IL היה ממש כיך לטוס איתו תתחדש ותהנה 🙂

תודה רבה! 😄
IAF.Perry

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.