75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת מה דעתכם
דיון

מה דעתכם

8 הודעות 64 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אני יושב וכותב וכותב כאן ולא מקבל פה שום פידבק.

פירסמתי את הטייסת שלנו בדף הטייסות וביקשתי את התייחסותכם - כלום
כתבתי את המדיניות של הטייסת לגבי תוכנית האימונים וביקשתי רעיונות והצעות יעול - כלום
אני מפרסם לפני כל אימון את התכנון ולאחריו את הסיכום ומבקש שתגיבו לגבי האם היה טוב ומה הרגשתם שחסר - כלום
כתבתי כאן משהו בנושא קיזוזים - בקושי קראו את זה.

לא, זה לא בשביל לקבל טפיחות על הכתף בסגנון "כל הכבוד" ו "תודה על השיתוף", אז בבקשה אך תתחילו עם זה עכשיו.

אתם מרגישים שזה יותר מדי ?
אולי זה מיותר לנסות לתחזק את התקשורת דרך הפורום ?
להוריד הילוך ולהירגע פשוט ?

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#3 · לפני 19 שנים
לא שמוליק, לא להוריד הילוך.
לדעתי אל תעשה את התקבולת של אין תגובות = לא רוצים לתקשר -או- שאתה טוחן מים.
אני קורא כל דבר שאתה כותב, לרוב זה פשוט ממצה ואין לי מה להוסיף.

מה שאתה כותב הוא הכרחי לטייסת רצינית שמכבדת את עצמה, דהיינו אדמיניסטרציה ודוקומנטציה שרצה במקביל למבצעים, משאבי אנוש ותפעול. עד שאתה לקחת על עצמך את תפקיד סמ"ט ב' זה לא היה קיים בטייסת, היינו חבורה של mavericks שטסה בלי שום אירגון יסודי על הנייר, בלי קו מנחה מסודר ואחיד.

בזכותך יש לנו את זה היום!
כרגע זה אולי לא נראה לעין, אבל במרוצת הזמן זה יהיה מאד ברור. אני מבטיח לך שביום שנחזור כולנו ללא שריטה, עם הרבה הפלות מטיסה אינטנסיבית בשרת של כרישים כמו warclouds, או ביום שנעשה קרב טייסות נגד 101 או כל טייסת רצינית אחרת עם שם, אנחנו ניסתכל אחד על השני בסוף המשימה ולא נאמין שהגענו לזה...

אז אתה תדע שהמיתוס הזה שנוצר הוא בזכותך, בזכותי, בזכות הטייסים מן המניין...
ובעיקר בזכות השיתוף פעולה וה- "espirite de` corps" שאנחנו מטפחים מהודעה להודעה, מאימון לאימון ומטיסה לטיסה.

עד אז, אם חשוב לך שנגיב אפילו אם אין לנו משהו רלוונטי להוסיף, אפילו רק בשביל להסכים או לחזק את דבריך, אדרבה בכיף אני אעשה זאת.

VIFF
its not a bug, its a design feature
#4 · לפני 19 שנים
לא, לא, אני חוזר ואומר - זה לא בשביל לקבל תשואות וחיזוקים, פשוט נראה לי מוזר שלאף אחד אין מה להגיד על שום נושא. אם היינו 10 איש באימון הקודם, גם אם כל מה שרשמתי היה פשוט מושלם, איך זה שלאף אחד אין שאלות\תהיות\הבהרות\בקשות\ביקורת\הצעות יעול\סתם קיטורים ?

זה נותן את ההרגשה שאף אחד לא קרא. כאילו סתם נכנסו ויצאו והמונה עלה באחד.

אני יודע שעכשיו יהיה מבול של תגובות, רק כדי שאני לא אתבאס, אבל אולי זה יהיה שווה את זה כי אם יש משוב, יש דרך להשתפר.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#5 · לפני 19 שנים
לעניות דעתי זה בעיקר בגלל שהדבריך נכתבים בצורה מאד ממצה, ואנשים לא רוצים סתם להספים.
מעבר לזה יש את השוני בזמן ,זמינות, ותכיפות הביקורים של כל אחד לפורום. יש כאלה שלוקח להם יותר זמן להגיב.

VIFF
its not a bug, its a design feature
#6 · לפני 19 שנים
חס וחלילה להוריד הילוך!
אתה הרמת את הטייסת מתרדמת בשבועות האחרונים ולאט לאט זה תופס תאוצה.
יש אימונים , הפורום פעיל ויש מצטרפים חדשים.
פשוט הדברים לוקחים זמן (רומא ביום אחד וכאלה ... ).

לגבי תכנונים וסיכומים של אימונים , חשבתי שזה הכרזות חד כיווניות כאלה , בטח כולם חשבו ככה. פעם הבא פשוט תרשום בכותרת נא להגיב.

קיצור , אנא ממך , אל תוריד הילוך .

סמ"ט ב' Hedgehog, אנחנו איתך כל הדרך!
#7 · לפני 19 שנים
hey shmolik ve kolam!

shmolik ata totach! eim ata rotze az tikra le ze hodaat hizok aval ze hachi tov she efsher meifo she ani nimtza!
hatzaat yeol achat ktana, al tishal af ehad ma ho oshev... eim ein tgovot ve yesh anashim ba eimonim az ze hayav lihiyot tov! 🙂

mekave she tamshiho lehitaamen ki ani ose bohan kshe ani hozer!

behatzlacha!
#8 · לפני 19 שנים
שמוליק,
אני יכול להתבטא רק בשם עצמי, ובכן העובדה שאני מופיע ומשתתף באימונים די בסיסיים של פניות וקיזוזים למרות העובדה שאני טס כבר בסימולטורים שנים רבות (לא שאין לי מה ללמוד ולשפר אך יש לי את היכולת לטוס ולהנות גם בלי זה) היא כי לדעתי נורא חשוב לשמור על מסגרת,
על אימונים, ועל למידה משגיאות וגם סתם להיות ביחד חברתית כדי להגיע לרמה, ואתה נכנסת לואקום רציני וחשוב בזה שאתה לוקח את זה על עצמך, אני אמשיך להופיע ולקרוא (כל עוד זה לא יתנגש בחיים בבית)
תודה
יואל laviyo

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.