·
לפני 20 שנים
היום על הבוקר התחשק לי לעשות טיסה במטוס קל מדגם C172SP Skyhawk, וגם כמו שתשימו לב, כדי לתת את האווירה הארת ישראלית בטיסה, גם שמתי אותו בצבעים של כחול לבן 😛
לומר לכם את האמת... נמאס לי מהמרכז ולראות את ת"א כל פעם שאני ממריא :]
אז החלטתי לעשות טיסה בצפון....
לקחתי את המטוס, המראתי משדה תעופה פרטי קטן או אפילו דימיוני, אני לא חושב שיש אחד כזה שם, ליד הכנרת "בן יעקוב" (LLIB)
עשיתי טיסה קטנה שם באזור קרוב לכנרת, ואז המשכתי לדבר הזה המאוד מפתה באופק, כן, החרמון 😛
בדרך לשם נהנתי מנופים נחמדים שרק בצפון אפשר למצוא :] אחרי שהגעתי לחרמון, עשיתי הקפה קטנה מסביב להר וחזרתי לנחות בעוד מנחת דימיוני לפי דעתי 😛 שנמצא בקיריית שמונה (LLKS)
חבל לבזבז זמן במילים :] הינה המפה עם המסלול בערך לפי איך שטסתי אותו, וגם התמונות מהטיסה

אחרי המראה מבן יעקוב טסתי באזור ליד הכנרת, על הגבעות באזור ליד כל מיניי ישובים ומלונות :]

עוד אחת

טסים לכיוון החרמון :] נוף יפה מלמטה

הינה כמה תמונות של הנוף כפי שהוא נראה מהחלון בתא הטייס :]

עוד אחת

עוד אחת (זאת קריית שמונה דרך אגב)

ואחת אחרונה 😛

או! הינה כבר קרובים לחרמון :]

מעל החרמון :] תראי איזה יפה הצל נופל בין הבקעות בהר

עוד אחת מהחרמון

מתקרבים לנחיתה במנחת הדימיוני של קיריית שמונה :]

הנחיתה (קריית שמונה ברקע על הגבעה :])

אחת אחרונה ודיי :]

זהו, זוהי כל הטיסה, במטוס מסוג כזה היא לוקחת ממש הרבה זמן :] תתפלאו :]
הטיסה הבאה שאני מתכנן גם במטוס קל תיהיה ממש מרשימה, אני מתכנן לעשות אותה מהזריחה בבוקר בצפון (קריית שמונה) לאורך כל ישראל, לירושלים, למדבר יהודה, ועד לנחיתה באילת :]
כשיהיה לי זמן לטיסה כזאת ארוכה אני יעשה אותה ויפרסם אותה פה גם :]
לומר לכם את האמת... נמאס לי מהמרכז ולראות את ת"א כל פעם שאני ממריא :]
אז החלטתי לעשות טיסה בצפון....
לקחתי את המטוס, המראתי משדה תעופה פרטי קטן או אפילו דימיוני, אני לא חושב שיש אחד כזה שם, ליד הכנרת "בן יעקוב" (LLIB)
עשיתי טיסה קטנה שם באזור קרוב לכנרת, ואז המשכתי לדבר הזה המאוד מפתה באופק, כן, החרמון 😛
בדרך לשם נהנתי מנופים נחמדים שרק בצפון אפשר למצוא :] אחרי שהגעתי לחרמון, עשיתי הקפה קטנה מסביב להר וחזרתי לנחות בעוד מנחת דימיוני לפי דעתי 😛 שנמצא בקיריית שמונה (LLKS)
חבל לבזבז זמן במילים :] הינה המפה עם המסלול בערך לפי איך שטסתי אותו, וגם התמונות מהטיסה

אחרי המראה מבן יעקוב טסתי באזור ליד הכנרת, על הגבעות באזור ליד כל מיניי ישובים ומלונות :]

עוד אחת

טסים לכיוון החרמון :] נוף יפה מלמטה

הינה כמה תמונות של הנוף כפי שהוא נראה מהחלון בתא הטייס :]

עוד אחת

עוד אחת (זאת קריית שמונה דרך אגב)

ואחת אחרונה 😛

או! הינה כבר קרובים לחרמון :]

מעל החרמון :] תראי איזה יפה הצל נופל בין הבקעות בהר

עוד אחת מהחרמון

מתקרבים לנחיתה במנחת הדימיוני של קיריית שמונה :]

הנחיתה (קריית שמונה ברקע על הגבעה :])

אחת אחרונה ודיי :]

זהו, זוהי כל הטיסה, במטוס מסוג כזה היא לוקחת ממש הרבה זמן :] תתפלאו :]
הטיסה הבאה שאני מתכנן גם במטוס קל תיהיה ממש מרשימה, אני מתכנן לעשות אותה מהזריחה בבוקר בצפון (קריית שמונה) לאורך כל ישראל, לירושלים, למדבר יהודה, ועד לנחיתה באילת :]
כשיהיה לי זמן לטיסה כזאת ארוכה אני יעשה אותה ויפרסם אותה פה גם :]