81 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור פרוייקט הלביא- שלב אמצע
דיון

פרוייקט הלביא- שלב אמצע

22 הודעות 4,017 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
או-קיי ח'ברייה את המודל והקוקיפייט בניתי

מה שנישאר לי זה הסיקין שעוד לא החלטתי איך הוא יראה.

אבל שתי בעיות עיקריות עלו לי....

כשהפעלתי את המטוס על הסימולטור בקשר הרדיו המגדל פיקוח לא אומר lavi אלה הוא מאיית אותו אות אחרי אות l a v i זאת בעייה שאני רוצה לפתור...
עוד בעייה שצצה לי היא בקן הנחיתה, הגלגלים לא יורדים לאט לאט אלה בבת אחת, כלומר שאם אני לוחץ על הורדת הגלגלים תוך שניה הם פשוט מופיעים... ואת זה אני גם אפתור.... חוץ מזה הכל ניראה לי ממש טוב, בהמשך היום אני אפרסם תמונות שלו.... 😂
יצא מגניב.

נ.ב עשיתי שבימקום בולמי אוויר על הכנף יצצא לו מצנח..... 😂 😄 😄 😂
#2 · לפני 20 שנים
מה...ללביא אין בולמי אוויר על הכנף. הם נמצאים משני צידי הגוף קצת אחרי תחילת הזנב. רואים אותם טוב בתמונה הזו: http://music.jnu.edu.cn/air-net/WM-PIC/O-1/F-X/Lavi(Y).jpg

עשית לו אנימציות ? לביא+אנימציות = משו בנזונה 😁

בהצלחה בהמשך הפרוייקט.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#5 · לפני 20 שנים
jet-fighter כתב/ה:כשהפעלתי את המטוס על הסימולטור בקשר הרדיו המגדל פיקוח לא אומר lavi אלה הוא מאיית אותו אות אחרי אות l a v i זאת בעייה שאני רוצה לפתור..:

תוריד את התוכנה Edit voice Pack
http://www.editvoicepack.com/
עידו רוזנטל
#6 · לפני 20 שנים
קודם כל בהצלחה!! ודבר שני קודם הייתה צריך תמונה של התא טייס של הלביא ומצאתי תמונה יפה אז הינה:
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#8 · לפני 20 שנים
נתקלתי היום במודל של לביא לפלייט סימולטור, הוא היה בסקין מבצעי, אפשר למצוא אותו בsimviation.com

את תחפש LAVI

מקווה שזה יעזור לך במשהו

עריכה: הורדתי ובדקתי אותו :] יש לו גם פאנל משלו, אני מחכה להשוות את שניהם כבר :]
#10 · לפני 20 שנים
106thE-LOL כתב/ה:FlamingEagle, נשמע תותח! אולי תפרסם את המודל פה?

(אולי נכין לו את הסקין הלבן גם)

טוב זה המודל, יחסית בסדר... אני חושב שעם יהיה לו סקין איכותי ברזולוציה גבוהה עוד יצא משהו נחמד מזה....
מישהו מתגייס לעבודה? 🙂
#11 · לפני 20 שנים
וואיי ממש יפה!!! ואני לא יודע לעשות סקינים לפלייט אז אני לא יכול להתנדב.. אוליי ל IL.. חחח
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#12 · לפני 20 שנים
סקין מעולה אבל ניראה לי שהתבלבלת קצת הלביא היה אמור להיות ב101 טיית הקרב הראשונה ולא בעטלף

Preflight Forums Administrator
#13 · לפני 20 שנים
Ronen_101 כתב/ה:סקין מעולה אבל ניראה לי שהתבלבלת קצת הלביא היה אמור להיות ב101 טיית הקרב הראשונה ולא בעטלף

איבדת אותי כאן....
זה מודל שמישהו עשה עם סקין והכל, ניתן למצוא אותו ב
simviation.com

מה שאני אמרתי הוא שהסקין לא טוב, ואם מישהו יקח על עצמו את העבודה לעשות למודל הזה סקין יפה ברזולוציה גבוה, אז יצא מהמטוס הזה משהו יפה באמת :]
#14 · לפני 20 שנים
יפה!! וגמני יכול לעשות סקין רק לPF ושי מי לימד אותך שי?!איפו התודה?! 😁

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.