61 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק תמיכת האתר ב-RSS
דיון

תמיכת האתר ב-RSS

13 הודעות 2,186 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
מישהו כאן יודע מה זה RSS?

RSS הוא פורמט שבעזרת תוכנה מתאימה וכתובת ה - RSS של הפורום תוכלו להישאר מעודכנים במה שקורה בו.
לאחר התקנת התוכנה והגדרת הכתובת במקום המתאים בה, תוכלו לדעת מתי נוספת הודעה חדשה לפורום, כמה רגעים אחרי שהיא מתווספת.

הסבר יפה בנוגע ל-RSS:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=10&a=25&c=1&sc=4&ssc=0

אני יכול להפוך את כל האתר לתומך ב-RSS. אתם חושבים שזה נחוץ?
מישהו ישתמש בזה?

מחכה לתגובות,

רועי 🙄
#2 · לפני 19 שנים
106thE-LOL, אחלה יוזמה ואם כל הרקצון הטוב...אחרי שקראתי את הלינק....אני לא חושב שיש בזה צורך...אני אגיד לך לפחות איך אני משתמש באתר...

נכנס אליו רואה את ההודעות החמות...מטייל בפורומים למינהן...וזוה פחות או יותר....לא נראה לי שלאנשים יהיה חשוב לדעת כמה זמן עבר מהוספת ההדועה כי גם ככה יש ציון של זמן מעל כל הודעה שנשלחה...

DOR
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#3 · לפני 19 שנים
DOR, פיספסת את המהות של ה-RSS, RSS לא אומר לך מתי נוספה ההודעה האחרונה.

RSS זה בעצם סקריפט שמחזיר את X ההודעות האחרונות מפורום מסויים או X חדשות מהעמוד הראשי, בעצם רק את הכותרת שלהם.

יש תוכנות שיודעות לקרוא קבצי RSS ובעצם מסדרות את המידע שנותן הסריפט ומה שנוצר זה בעצם תווית ואם יש משהו שמעניין אותך אתה פשוט לוחץ עליו ומגיע ישירות אליו.

כמו שרואים למשל בתמונה:
#4 · לפני 19 שנים
אוקיי תראה,
כרגע לא נחוץ לי...(בדגש על ה"לי"😉

אבל אם אתה מרגיש שצריך את זה ועוד אנשים מסכימים איתך...אני לא אגיד לא.....רק שזה לא ישנה את נוחות הפורום כי כרגע הוא נוח מאוד ומאוד ידידותי להבנה..
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#7 · לפני 19 שנים
106thE-LOL, אחלה רעיון,
אני איתך.
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#8 · לפני 19 שנים
אני דווקה מסכים עם דור. . אני אוהב את הפורום איך שהוא ..
למרות שאני לא חושב שזה יזיק . .
#9 · לפני 19 שנים
לא נחוץ.
יהיה יותר נוח אומנם אך יוריד את מספר הכניסות לאתר משמעותית ויגרום לפורומים להיות הרבה יותר שקטים.
118...Big things are done secretly
#10 · לפני 19 שנים
היי ,

אניחושב ומוצא את ה RSS מאוד נחוץ , זה לא מוריד את הכמות של האנשים שנכנסים , אני למשל משתמש בRSS דרך הטלפון שלי וכאשר יש כתבה מעניינת אז אני נכנס דרך הקישור של ה RSS ישר אל הדף ככה שכן יש כניסות ואף יותר מכיוון שאני לא מספיק להכנס לכל הפורומים וכך יז רק יגדיל את הסיכוי .. !!!

אני בעד !

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.