58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס לכל קהילת פאלקון הוירטואלית
דיון

לכל קהילת פאלקון הוירטואלית

55 הודעות 6,519 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
המפגש עדיין לא הסתיים אבל אני חייב ללכת אז..
זה התחיל ככה:

ונגמר ככה:

אז כל הכבוד ליעל שיזם את זה ולמי שהגיע והשתתף בזה, היה נחמד מאוד וזו רק ההתחלה.
לילה טוב (:

Kickbox.co.il
נדב
#3 · לפני 19 שנים
אני לא יכולתי להישאר לכל המפגש אבל מאוד נהניתי לראות את כל קהילת פאלקון לאט לאט מתאגדת...

חבר'ה, אנחנו צריכים להודות להרבה אנשים ובראשם יעל שיזם את כל הרעיון הזה ושבעצם הביא אותו לבר ביצוע.....
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#4 · לפני 19 שנים
היה כיף ומאוד מאוד מעניין לדבר על הדברים....בהחלט יש עתיד לקהילה הנפלאה הזאת!
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#6 · לפני 19 שנים
היה בהחלט מעניין ומהנה לפגוש את כל החברה.

במפגש קיבלתי רושם שאתם קבוצה מלוכדת ומקצועית ביותר, ובטיסת מבנה והקרבות אויר אח"כ נגד יותם והראל זה רק התחזק. בהתחלה קרעו אותי ואת אוהד, אבל כבר מהגיחה השניה טייסי ה-VPN לא ביישו והחלו לנצח בחלק מהקרבות. בסופו של דבר היה מאד שקול, חלק מהקרבות נוצחו ע"י טייסת אבירי הצפון, וחלק ע"י האורחים (לעת עתה) טייסי ה-VPN של IL2.

לשמוע אתכם בקשר ולראות אתכם עושים עלינו "פולניה" היה פשוט מדהים. תזכירו לי להרוג את יעל שהוא מגלה סודות מקצוע... 😛

ברצינות עכשיו, זה היה בהחלט מפגש ענייני ותכליתי. יעל ציוות אנשים לקחת אחריות על תחום מקצועי כזה ואחר, וזה מאד חשוב כדי שכולם יישרו קו בהיבט המקצועי ויוכלו לטוס אחד עם השני במשימות ברשת.

מיכה, אלכס, ואני נמשיך לעבוד בקדחתנות בתקווה להרים ולייצב את השרת של פאלקון ב-VPN, ונשמח להזמין אתכם פנימה לטוס ולהתאמן. מבחינתי, היעד הוא בעתיד הקרוב שוב להרים מפגש כזה, רק הפעם בתוך השרת VPN בטיסה על הרשת שכל העשרים חברה משתתפים בה.

השמיים הם הגבול... ועם F-16 בהחלט כיף לקרוע אותם 😎

SALUTE
VIFF
its not a bug, its a design feature
#8 · לפני 19 שנים
בשבת הבא באותה שעה.....אמרו שם...היה ממש טוב...
ואלון......מפגש הבא...גם הטייסת שלי תעשה כמה קרבות... 😉 😎
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#9 · לפני 19 שנים
מצטער שלא הגעתי....יקח זמן עד שפלקון יהיה זמין על המחשב שלי שוב , כנראה אני יצטרך לפרמט את כל המחשב ולא רק את הכונן של הווינדוס.....
ויש לי גם לקנפג את הקוגר ........🙁......
אל תשכחו להקליט את השיחה בTS ואת הטיסה מי שיכול , זה יהי מעולה .

Preflight Forums Administrator

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.