·
לפני 19 שנים
שלום חברים!
לכבוד החורף ולכבוד פתיחתה של הטייסת..הנה פוסט תמונות מכובד של מבצע שערכתי.
קבלו!
[align=center]***כל קשר למציאות מקרי בהחלט! ***[/align]
הרקע:
טייסי טייסת העקרב קיבלו מידע מודעיני על פגישת פסגה של כמה אנשים ראשיים בארגון טרור.
המידע היה שקב' האנשים נפגשת בבניין ולא שוהים בו אזרחים חפים אלה רק האנשים הראשיים של ארגון הטרור. אני והנווט שלי עולים על החיה הרעה שלנו, מצויידים בפצצות MK-82 [ככה לפחות קוראםי להן במשחק....אני לא יודע אם זה אמיתי..יש תמונה שלהן בפוסט...] וגם מס' 2 יוצא עם הנווט שלו....אני יוצא מצפון הבסיס והוא בממזרחו של הבסיס ונפגשים על המסלול. מבערים עד הסוף ואנחנו באויר.
כאשר עלינו לאויר ודיברנו עם המגדל שימקם אותנו פחות או יותר הוא ניווט אותנו אבל בגלל הערפל הרב כמעט ולא מצאנו את הבניין...לבסוף הנווט שלי מצא אותו..
יש תמונה אחת מהנחיתה. של הגלגלים שנוגעים במסלול וזהו...מצטער שחכתי לצלם את ההסעה...
המטוס החמוש שלנו

תמונות:

שניונת לפני ניתוק מגע

אני והנווט שלי

תראו איזה ערפל...היה מאוד קשה למצוא את הבניין...אך חכו חכו...

רואים את אלה?...תכירו MK-82

הנה הבניין המבוקש...

מול המטרה....תראו את המטוס הזה..נחוש בדעתו...חחח 😂

הבניין על התע"ל, מתוך הקוק-פיט, שניות לפני הפצצה...

מפציצים...

עשה את שלו יש לומר...

מדברים עם מס' 2 מודעים לו שהמטרה הושמדה וחוזרים הביתה - "ו א מ ו ס הביתה"
בגלל הערפל הרב מגדל הפיקוח ביקש שנבצע סיבובים מעל הבסיס ורק לאחר שיראה אותנו יתן לנו לנחות.

נוגעים...

זהו....עוד משימה שבה העקרב עקץ...יאאלה אני מחכה לתגובות..ונקווה שהפעם הבאה תיהיה כבר עם הטייסת... 😎
גם חבר'ה שלא קשורים לאלייד...תגיבו......חחח
לכבוד החורף ולכבוד פתיחתה של הטייסת..הנה פוסט תמונות מכובד של מבצע שערכתי.
קבלו!
[align=center]***כל קשר למציאות מקרי בהחלט! ***[/align]
הרקע:
טייסי טייסת העקרב קיבלו מידע מודעיני על פגישת פסגה של כמה אנשים ראשיים בארגון טרור.
המידע היה שקב' האנשים נפגשת בבניין ולא שוהים בו אזרחים חפים אלה רק האנשים הראשיים של ארגון הטרור. אני והנווט שלי עולים על החיה הרעה שלנו, מצויידים בפצצות MK-82 [ככה לפחות קוראםי להן במשחק....אני לא יודע אם זה אמיתי..יש תמונה שלהן בפוסט...] וגם מס' 2 יוצא עם הנווט שלו....אני יוצא מצפון הבסיס והוא בממזרחו של הבסיס ונפגשים על המסלול. מבערים עד הסוף ואנחנו באויר.
כאשר עלינו לאויר ודיברנו עם המגדל שימקם אותנו פחות או יותר הוא ניווט אותנו אבל בגלל הערפל הרב כמעט ולא מצאנו את הבניין...לבסוף הנווט שלי מצא אותו..
יש תמונה אחת מהנחיתה. של הגלגלים שנוגעים במסלול וזהו...מצטער שחכתי לצלם את ההסעה...
המטוס החמוש שלנו

תמונות:

שניונת לפני ניתוק מגע

אני והנווט שלי

תראו איזה ערפל...היה מאוד קשה למצוא את הבניין...אך חכו חכו...

רואים את אלה?...תכירו MK-82

הנה הבניין המבוקש...

מול המטרה....תראו את המטוס הזה..נחוש בדעתו...חחח 😂

הבניין על התע"ל, מתוך הקוק-פיט, שניות לפני הפצצה...

מפציצים...

עשה את שלו יש לומר...

מדברים עם מס' 2 מודעים לו שהמטרה הושמדה וחוזרים הביתה - "ו א מ ו ס הביתה"

בגלל הערפל הרב מגדל הפיקוח ביקש שנבצע סיבובים מעל הבסיס ורק לאחר שיראה אותנו יתן לנו לנחות.

נוגעים...

זהו....עוד משימה שבה העקרב עקץ...יאאלה אני מחכה לתגובות..ונקווה שהפעם הבאה תיהיה כבר עם הטייסת... 😎
גם חבר'ה שלא קשורים לאלייד...תגיבו......חחח
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים · 2 עריכות