·
לפני 19 שנים
shay__silber, כמו שאמרתי בהודעות ארוכות קל לזהות ספאמרים וזאת אחלהדרך להוכיח להם שהם כאלה ולהעיף אותם
YEHUDAF16 כתב/ה:shay__silber, כמו שאמרתי בהודעות ארוכות קל לזהות ספאמרים וזאת אחלהדרך להוכיח להם שהם כאלה ולהעיף אותם
flight_eagle כתב/ה:אני מסכים עם shay__silber... לא תמיד טוב שההודעות ארוכות מידי זה לפעמים מעצבן ומיאש. לא פעם ולא פעמיים ויתרתי על קריאת הודעה מסויימת בגלל האורך שלה.
קביעת דרגות עפ"י אורך ההודעה בהחלט יכולה לתרום לזיהוי של ספאמרים, אך על כל דיון נתחיל לראות הודעות בגודל של חצי עמוד שזה יכול לייאש.
אני בעד להוריד את הדרגות. אולי לשים גם איזו דרגה מיוחדת למנהל פורום.

RvE=Getsno= כתב/ה:מחזק את דבריך מוטי מהסיבה הפשוטה,הוא קיבל את ההזדמנות שלו לא מזמן,כפי שציינתי
רון התחבר תחת הכינוי roni 121 והמשיך בדיוק באותה דרך,הודעות חלולות חסרות תוכן.
אז שוב המלצתי היא שהבחור (הוא בן 16-17) ולא ילד ייקח באמת את עצמו בידיים,ישאר בתקופת
צינון ורק אז ינסה שוב לאחר שייצור קשר עם אחד המנהלים לחזור לאתר.
לגבי הדרגות,אני חושב שלא יהיה נבון להסיר אותם בגלל קומץ אנשים או ילדים או what ever
שגם בלי הדרגות לא יתרמו במאומה לאתר.
הדרגות בעיני יפות ואני מכיר יותר מפורום אחד אשר משתמש פחות או יותר באותה שיטת דירוג
ומעולם לא ראיתי תלונות או רמה ירודה,לדעתי צריך להשאיר את נושא הדרגות ולא לגעת בהן. ➡️
RvE=Getsno= כתב/ה:א.הבנאדם (רון) התנצל נכון אך בפעם המי יודע כמה לכן לא נגמר שום סיפור.
ב.זו דעתך.
ג.המטרה ידועה היטב אין ספק אך מה זה קשור בדיוק לנושא של רון?? 😱
לכן אני חושב שמוקדם מדי להחזיר את רון.

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.