69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון מכתב מ..ron-212 .
דיון נעול

מכתב מ..ron-212 .

35 הודעות 3,507 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
זה מעניין שהדעוות פפה מונחות על כף המאזניים----נראה בעצם שגורלו של רון או רוני מונח פה על כף המאזניים-----חברים----תעשו בבקשה חיפוש בוויקיפדיה (באנגלית) לערכים : Administrators ו Moderators .....
Admins are adminning & Moderators are Moderating
אז בבקשה תפנימו את ההגדרות האלה---אני לא מנהל פה אבל אני מנהל במקום אחר וזה מה שהגדרתי באתר שלי וכולם מכבדים את ההגדרות האלו---ולא כי כולם עברו את גיל ה-45.....

חברים---יש פה מנהלים---זו החלטה שלהם בלבד-----מה שכן----יש העפה לפי IP לאמור שאותו משתמש קיבל או יקבל באן לפי האייפי שלו ובחיים לא יוכל להירשם שוב---ויש העפה זמנית לחודש שבוע או חצי שנה וכדומה---אני מאוד מקווה שהבאן שרון קיבל הוא לא באן לפי IP אלא באן זמני....אם זה כך----אנא תנו למנהלים לעשות את עבודתם פה ורון יחזור לכשיחזור----אף אחד לא מעמיד אותו על הקיר כמו שנאמר......

ואם הבאן הוא לפי IP-----אכן חמור וכנראה הוא באמת לא רצוי פה לאלתר---אך שוב---יש פה מנהלים חברים....

אני לא רואה שום סיבה לנבור פה-----זה רק משגע את רון יותר....

עדיף היה אם היו פותחים פה כבר POLL..... 😉
הייתי פעם פאלקוניסט......
#2 · לפני 19 שנים
RvE=Getsno= כתב/ה:IAF_Phantom כמה כבר משתמשים מעלים הודעות רק כדי להתקדם בדרגה??
האמן לי שאם תבדוק זאת יותר לעומק תגלה שהתופעה לא חמורה כפי שאתה חושב.

כמעט כולם עושים אתה זה. גם אני עשיתי את זה בהתחלה, רק שהגבתי (בדרך כלל) בצורה עיניינית. ומהר הבנתי שאני לא צריך את הדרגות כדי להתקבל בפורום (אבל זה גם בגלל בעצם באתי אם קבוצה שלמה לפורום).

RvE=Getsno= כתב/ה:
לגבי רון זה ממש לא מסתכם באיזה יופי אחי וכו'.
הרבה מההודעות שלו פשוט חזרו על ההודעה הקודמת של מגיבי הדיון,התמקדתי בו
פרק זמן מסויים והבנתי שהוא ספאמר סדרתי,ראה זאת איך שאתה רוצה.

אני רואה את זה כניסיון להראות לפורום מה יקרה אם מזהים ספאמר.
אני אגב - מבדיל את זה מ"טייס_ותיק" (?) שממש לא "התנהג יפה" והוא גם הועף באותה הזדמנות.
מה השגת בהעפה של רון?

RvE=Getsno= כתב/ה:
לגבי דעתי אם שווה או לא...ממש לא רלוונטי,פשוט ציינתי שזו דעתו ותו לא,כל אחד כפי שרואות עיניו,ממש לא זילזלתי באף אחד.

כאשר משהו אומר "אני חושב ש..." זה מובן מעליו שזה דעתו. כאשר אתה עונה "זו דעתך" יש לזה משמעות אחרת לגמרי....

אחרי כל זה, אני חושב שכקהילה נפסיד יותר מאשר נרוויח בשימוש בסטנדרט שנקבע בהעפה של רון.
העפה זה נשק "יום הדיון" וצריך להשתמש בו ככזה.
יש הרבה אופציות אחרות לפני כן.
כולל הורדה בדרגה (אם אתם רוצים ללכת על עיקרון הדרגות....)
watch your six, i'm behind you
#3 · לפני 19 שנים
תשמע,
דיי כבר עם זה אני לא מבין אי אפשר לתת לך כל כך הרבה צ'אנסים?!
כמה כבר ניתן להביא.
ואני מדבר בשיא הרצינות זה כבר ניהיה אגואיסטי ומשקף את מה שעשית.
אני לא יודע מה איתכם אבל נמאס לי...
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.