52 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס נמאס לי !
דיון

נמאס לי !

15 הודעות 1,781 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
לראות את התמונה של הקוברות שבוחרים את השטח 🙂
אז הכנתי לכם משהו נחמד .

מי שרוצה שיכניס מי שלא לא .
את הקובץ אפשר להוריד מפה - לא להוריד את התמונה זה לא יעזור .
http://www.megaupload.com/il/?d=T8HIXC5D

צריך להכניס לפה : D:\Program Files\Lead Pursuit\Battlefield Operations\terrdata\theaterdefinition

תשנו את השם של הקובץ הרגיל שנמצא שם ככה שאם תרצו אותו בחזרה.....לא תצטרכו לחפש .
אתם מוזמנים להכין תמונות כאלה ולפרסם שכולם יהנו !

Preflight Forums Administrator
#2 · לפני 19 שנים
Ronen_101,

חבל שאתה לא יכול לחכות עוד קצת........----אההה...אלייד פורס......? ....סליחה... 😛
בחירה יפה רונן !
😁
הייתי פעם פאלקוניסט......
#6 · לפני 19 שנים
אוו עירן טוב שקפצת 😄
יש לי את התוכנה לעריכה של UI ורציתי לדעת איך אני עושה את זה , שלח לי בפרטי או פה , איך שאתה רוצה .

#7 · לפני 19 שנים
חברה לא לריב, על המחשב שלי מותקנים גם AF וגם FF, כבודם במקומם מונח, שניהם (וגם אני) מחכים בציפייה דרוכה להתקנה של הזירה הישראלית ברגע שתודיעו על השחרור הרשמי 😎

כל הכבוד ליוצרים, אתם עושים עבודה מדהימה ! 👏
its not a bug, its a design feature
#8 · לפני 19 שנים
Ronen_101,

אני לא התעסקתי אף פעם עם UI 🙂
טוני ranger822 הוא הגרפיקאי (*ואתה הרי יודע את זה*), אני מציע שתיצור עימו קשר , אמור להיות לי מדריך שטוני כתב....אני כרגע לא מוצא אותו , אבל כנס לפרופיל שלו בפורום FF וכנס לאתר שלו ---יש שם כל מה שאתה צריך---הכוונה למדריכים---אחד מגדולי יוצרי הפאלקון...
תיידע אותי אם הסתדרת ---במקרה ולא , אני אתווך בינכם....הוא קצת עסוק עם פרד בזמן האחרון 😉

😁
#9 · לפני 19 שנים
ד"א : אם אתה מתכוון להחליף קבצי Art/resource זה לא בעייה...הבעייה היא להחליף קבצי scf. 👿 ---אם יש לך מחשב מאקינטוש --תשתמש בכלים של טוני ---יש לו אותם שם באתר.....

בהצלחה 🙂
#10 · לפני 19 שנים
Peled כתב/ה:ד"א : אם אתה מתכוון להחליף קבצי Art/resource זה לא בעייה...הבעייה היא להחליף קבצי scf. 👿 ---אם יש לך מחשב מאקינטוש --תשתמש בכלים של טוני ---יש לו אותם שם באתר.....

בהצלחה 🙂

אז זהו שלא 🙂
שלחתי הודעה ב-FF מקווה שיענו .

#11 · לפני 19 שנים
Ronen_101,

חחחח....ראיתי עכשיו---טום ענה---בדיוק מה שרשמתי-----תשמע---צור קשר עם טוני אם לא תהיה תשובה מספקת---הוא שינה חלק גדול מה-UI של שטח ישראל---כולל כמה קבצי *scf. 🙂 ותעיף מבט במדריך שלו---זה בדיוק מה שאתה צריך....למרות שזה למחשבי מאק...
#15 · לפני 19 שנים
גם אני אהבתי את ה אפ 16 וגם את הפאנטום!!

מהירים כברק - עוקצים כעקרב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.