130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים הפרידום 2.4 קורדלס אוכל לי בטריות~!
דיון

הפרידום 2.4 קורדלס אוכל לי בטריות~!

9 הודעות 1,453 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
לי גם יש את הגויסטיק המדובר ואף פעם לא החלפתי בטריות הוא אצלי כבר איזה חודש ואני משחק שעה ביום והבטריות לא נגמרות יש פתרון פשוט מאוד פשוט שים עליו בטריות נטענות של 2100 או יותר וזה יספיק לך לטונה זמן וחוץ מזה זה אחלה גויסטיק
#3 · לפני 19 שנים
כנ"ל כמו רועי(גם לי יש את הסטיק המדובר)
חח הכי באסה זה באמצע טיסת רשת הייתי במבנה פתאום אני אומר למוביל "חכה רגע תקלה טכנית" ורץ להביא בטריות מהארון
#4 · לפני 19 שנים
Maverick23 כתב/ה:כנ"ל כמו רועי(גם לי יש את הסטיק המדובר)
חח הכי באסה זה באמצע טיסת רשת הייתי במבנה פתאום אני אומר למוביל "חכה רגע תקלה טכנית" ורץ להביא בטריות מהארון

חחחחח
זה מה שאומר שאל תקנו יותר אל חוטי זה סתם מעפן !!!
#6 · לפני 19 שנים
לא אמרתי שהגויסטיק מעפן אלא החיבור ,,, ורק אמרתי שאל תקנו אל חוטי ,,, מה אתם משחקים בטלויזיה ,, יש לכם מקרן ???
אל חוטי זה טוב למקרן ולטלויזיה שאין לך אפשרות לחוט ארוך מאוד .
מבין אחי ,,, רק רציתי להגיד שאני מעדיף מבחינת הנוחות של החיבור למחשב ושל התקיעות . כמו שהיה לי עכבר אל חוטי ,, כל הזמן היה נתקע לי במשחקים וזה ...
ישר החלפתי לחוטי ונפתרו לי כל הבעוית.
אז לא אמרתי פה משהו חס ושלום לפגוע!!!
#7 · לפני 19 שנים
תשמע לי נוח יותר אל חוטי כי יש לי בעיתמרחב רצינית המחשב שלי באיזה חדר מצומק בבית וכל ]ינה בו מצלאה בחותים כל חוט שם נתפס בחוט אחר והרבה פעמים מתנתק העכבר או המקלדת
#8 · לפני 19 שנים
כמו לכל דבר
יש לזה יתרונות וחסרונות..אני בכל אופן מרוצה
הוא "מתלבש" טוב על היד ואני לא מרגיש אותו בזמן הטיסה(דרך אגב זה תלוי איפה מציבים אותו) אני חושב שאם היה יוצא עם מצערת בנפרד הוא היה פי 2 יותר נמכר..
#9 · לפני 19 שנים
DaBrain,

roee_st צודק....קנה בטריות נטענות....קל ופשוט.....זה לא עושה יותר מ-40 -50 שקל...ומשתלם מאוד......תוך 8 שעות (אני חושב)...יש לך בטריות...

ואם אתה קונה בטריות נטענות...תקנה 2 סטים של בטריות...ככה תוכל להטעין כל לילה.....סט...וליום יהיה לך!

מקווה שעזרתי
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.