101 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World קורס הכשרה מקיף ל-A-10C ע"י צבי [רזי ]
דיון

קורס הכשרה מקיף ל-A-10C ע"י צבי [רזי ]

36 הודעות 4,680 צפיות לפני 10 שנים
#2 · לפני 10 שנים
גם אני חושב כמו ניר..
לא נראה שמישהו יוכל להופיע ב100 אחוז מהשעורים..
לא נורא - משלימים אחר כך..
#3 · לפני 10 שנים
כמו שאמרתי כבר, כל יום טוב לי, כל שעה נוח לי. אין לי לחודשים הקרובים שום מגבלות. הזמן הכי טוב מבחינתי זה מתי שהכי נוח לכולם, ומתי שהכי הרבה אנשים יכולים לבוא.
Rasi
#4 · לפני 10 שנים
Rasi,
יש בי רצון עצום להבין אחד ולתמיד את המטוס A-10C . זה לא בא בקלות ובטח לא ביום אחד.
אני צפיתי כבר כמה וכמה פעמים בסרטונים של ההדרכה שלך הקודמת ועדיין לא הצלחתי להטמיע ולהבין הכל באופן מוחלט.
הבעיה שהייתה לי בקורס הקודם הייתה השעה המאוחרת . התחלנו בסביבות השעה 10 בלילה כאשר התאים האפורים שלי היו בשלבי גסיסה (עם התראה של 5% סוללה ) ובסביבות 10 וחצי כבר ממש היה קשה לי לקלוט חומר חדש.
כלומר ללמוד בשעה כה מאוחרת - זה מאד היה קשה לי ולכן אהבתי את הסרטונים וצפיתי בזמני ובנוחות.
אני כמובן לא אקבע לכם באיזה יום תעשו את הקורס - אך אני מאד אשמח אם זה יוקדם ל9 בערב .

* אני נשבע שאם אצליח להבין אחד ולתמיד את כל המערכות - אני אשקול בחיוב לקנות VR כלשהו.
(כלומר כרטיס מסך איכותי 970/980 או יותר + הVR עצמו) .

איתן
#5 · לפני 10 שנים
בקורס הראשון הייתי מוגבל מבחינת השעות, כרגע המגבלה אינה קיימת, אוכל להעביר את הקורס בכל שעה אפשרית, שמתאימה להכי הרבה אנשים.
Rasi
#6 · לפני 10 שנים
מסכים שצריך להתחיל בשעה מוקדמת יחסית.
מהניסיון הכושל שלי לצפות בסרטים, שמתי לב שיש ריבוי הערות ושאלות מצד התלמידים.
הדבר מאריך את הזמן מסיבות מובנות, וכשהשעון מתחיל להתקרב לשעה מאוחרת זה מתחיל להיות לחוץ לחלק מהאנשים.
#7 · לפני 10 שנים
זה אחד הסיבות מדוע אנחנו החלטנו לפצל את ההדרכה ליומיים בשבוע במקום יום אחד כמו בקורס הקודם. שיעור אחד יהיה הרצאה מוקדשת להסברת החומר עם אפשרות לשאלות בסוף, ויום נוסף יהיה הדגמה ותרגול מעשיים.
Rasi
#9 · לפני 10 שנים
לאחר בדיקה נמצא שהימים מוצ"ש ושלישי הכי נוח לכולם,בקרוב נפרסם את מועד הקורס,בהצלחה
#11 · לפני 10 שנים
בשעה טובה קורס ההכשרה מתחיל,ביום שלישי ה-9/2- בשעה-21:00-אתמול ביצענו בדיקות אחרונות דרך הטוויש' ,עובד מצוין,אז קדימה לדרך,ובהצלחה לכולם ! 😄
#13 · לפני 10 שנים
הקורס יועבר במשך יומיים גם במוצ"ש וגם בשלישי,אבל תחילת הקורס יהיה ביום שלישי הבא

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.