57 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור שאלת השאלות. מה מומלץ בין השלוש?
דיון

שאלת השאלות. מה מומלץ בין השלוש?

34 הודעות 5,955 צפיות לפני 10 שנים
#1 · לפני 10 שנים
היי , יש לא מעט כלים שאני מעוניין להטיס דוגמה בלאקהוק ,יסעור,קינגאייר וכפיר אך לצערי לא קיים סימולטור קרבי שמכיל כלים אלו.
לכן עלי להתפשר!!!

מה הכי מומלץ מבין השלישיה המובחרת ?
P3d
Xp 10
Fsx

חשיבות פרנטרים:
שטח ישראל,פוטוריל וסימרים.
גרפיקה
ריאליזים
קיים קוקפיט לחיץ ?
#4 · לפני 10 שנים
מבין FSX ו- P3D אין שאלה, P3D V3.0. זה בעצם הבסיס של FSX רק מתאים לתקופות של היום. עבר שיפורים רבים וההבדל ענקי. XP10 שונה מהאחרים, אבל בשביל מטרותיך הוא לא מומלץ.
רוב המטוסים המוחלט ל- FSX gucs מעולה עם P3D, ולכן אין צורך להתלבט בכלל.
בנוסף, קיים תוסף (בתשלום), שמוסיף מערכות נשק די מתקדמות לסימולטור (P3D): http://www.vrsimulations.com/tacpackP3D.htm
#5 · לפני 10 שנים
מבין השלושה בהתחשב בתחום ההתעניינות שלך הסימולטור העדיף הוא P3D.
הוא תומך ב99% מהתוספים לFSX הוא יותר מתקדם ומנצל את המחשב באופן יותר טוב.
X-PLANE אינו מתקדם מבחינת תוספים בתחום הצבאי.
בנוגע לסינרים לP3D וFSX יש סינרים לכל הארץ כולל בסיסים צבאיים ברמה גבוהה וברמת מידול גבוהה יותר מכל סימולטור אחר.
כל הקוקפיטים לחיצים.
בנוגע לכלי הטייס שאתה מעוניין בהם :
ינשוף-קיים מודל ברמה גבוהה מאוד לUH-60L של חברת CERASIM
http://i.imgur.com/l0sdI86.jpg
הקוקפיט לחיץ. המערכות והתנהגות המסוק מדומות ברמה גבוהה ועוד.
יש צביעות ישראליות.
יסעור- אין דגם ליסעור הישראלי ברמה גבוהה.
הדגם ברמה הכי גבוהה הוא CH-53E של NEMETH DESIGNS אבל גם הוא לא ממדל את כל המערכות של המסוק.
קיימת צביעה ישראלית למסוק הזה.
קינגאייר-צופית- למטוס הצופית קיים מודל ברמה גבוהה ומקצועי של חברת CARENADO ויש צביעה של חיל האוויר.
כפיר- אין מודל כפיר ברמה גבוהה לסימולטור אבל יש מטוסי שחק(מיראז' 3) מטאור ועייט...
בנוגע למערכות נשק לא קיימות מערכות נשק לכל המטוסים אבל קיים תוסף שמוסיף מערכות נשק מתקדמות לחלק מן המטוסים.
לדוגמה לאחרונה שוחרר מטוס F-35 עם מערכות נשק מתקדמות בזכות התוסף של VRS בנוסף למערכת הX-RAY VISION
ועוד מערכות רבות המדומות ברמה גבוהה (מטוס זה מתאים רק לP3D)
לסיכום:
סימולטור-P3D V3
מטוסים- הרוב קיימים.
סינרים- יש לכל העולם ברמה גבוהה ומפורטת .
כל הקוקפיטים לחיצים.

ואם אתה מתעניין בטיסה בעלת אופי צבאי ובאופן מקצועי בסימולטור יש את vIAF הפועל ברשת VATSIM שמפעילים את הצופית והינשוף והיסעור...
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#7 · לפני 10 שנים
הפוטוריל הכי איכותי לישראל בלעדי לחטיבת VATIL כחלק מהICVFR שכולל בתוכו פוטוריל לכל הארץ באיכות גבוהה + סינרים לכל שדות התעופה בארץ...
סינרים לבסיסי חיל האויר ברמה גבוהה הם בלעדיים לVATIL-vIAF.
סינרי לנתב"ג יש של AEROSOFT -דוד רוזנפלד ועוד אחד בבנייה של GAYA SIM
שדה דוב יש אחד בבנייה של derzwcki designs
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#8 · לפני 10 שנים
שמים 12 דבר ראשון תודה רבה לך .
אבל כפי שרוב חברי הפורום פה מכירים אותי ולא תמיד אוהבים את התגובות שלי איני מאמין במשפטים כמו "בלעדי ל..." וכו...
מבחינתי בלעדי זה לא קיים !!

איני מתכוון הלצתרף לאף קבוצה כזו או אחרת בהכדי שאוכל לטוס ולהנות מהסימ (מספיק יש לי את קבוצת המשוגעים פה 😄 )

לפי מה שאני מבין מהתגובה שלך אין באמת פוטוריל זמין לישראל או מנחתים באיכות גבוה .
#9 · לפני 10 שנים
אין פוטוריל לכל ארץ ישראל יש חלקים ניתן למצוא בכל מקום
לגבי מנחתים יש את הסינרי של ניב טסלר התותח והמלך!
שכולל את רוב בתי החולים בישראל כולל מנחת הכנסת
#11 · לפני 10 שנים
ה- ICVFR מוגבל בעקרון לחברי ואטיל, אבל דבר עם כריס הוא לפעמים מסתובב כאן בפורום(MyPC8MyBrain).
רוב הסינרים מופצים לכולם בצורה חופשית. יש כאלה ברמה גבוהה יותר ויש כאלו ברמה נמוכה יותר, תלוי בשדה.
קיימים סינרים גם לבסיסי חיל האוויר, אך ברמה די בסיסית, גם הם מופצים לקהל הרחב. לחיל האוויר הוירטואלי של ואטיל נמצאים בפיתוח סינרים ממודלים ברמה גבוהה, ע"י המפתחים של החיל - ולכן הם בלעדיים. צעד זה נועד לייחד אותנו ולמשוך יותר אנשים בכך שיש לנו משהו שמיועד רק לחברים בחיל.
#12 · לפני 10 שנים
גלגל12345 כתב/ה:אין פוטוריל לכל ארץ ישראל יש חלקים ניתן למצוא בכל מקום
לגבי מנחתים יש את הסינרי של ניב טסלר התותח והמלך!
שכולל את רוב בתי החולים בישראל כולל מנחת הכנסת

אז מה תגיד על זה:
http://secure.simmarket.com/realworld-scenery-israel-ultra-high-definition-photo-real-ground-scenery-fsx-fsxse-p3d.phtml

סינרים לבסיסי חיל האויר ברמה גבוהה הם בלעדיים לVATIL-vIAF.

נכון של VIAF של VATIL יש שדות ברמה טובה, אבל זה לא אומר שאין סינרים חופשיים זמינים ברצה טובהץ

לעובדה יש סינרי מעולה שהוא לא "בלעדי"(AVSIM), גם לנבטים יש כזה(אין לי קשיור זמין כרגע), ואפילו לחצרים יש מבית היוצר ISP.
וזה בלי להזכיר כמה פרויקטים שאני עובד עלהם הרבה זמן, רק שעברו לסדר העדיפות עקב מחסור בזמן לעבוד עלהם.

אז לפני שיוצאים בהצרות רצוי לבדוק את הנושא לעומק.

אותו דבר לגבי הקביעה שXP לא מפותח מבחינת תעופה צבאית, יש לא מאט מטוסים ותוספים אחרים לXP שמוסיפים את החלק הצבאי של תעופה(F16, F15, C130, C5 ועוד רבים אחרים), וגם מסוקים יש בו מכל הגדלים והסוגים(בלאק-הוק, ענפה, BELL 411, סייפן ועוד).
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#15 · לפני 10 שנים
IAF_Amir, נו, אחרי הכל לוקהיד מעולם לא רצו להפיץ את הדבר הזה אצל משתמשים כמותנו. מבחינתם מדובר באמצעי להדרכה, לא סימולטור ביתי.
אפילו הטבלה שלהם פה למטה מציגה איקס גדול ואדום בכל מצב עבור שימוש ביתי, כדי שנבין את הרמז:
http://www.prepar3d.com/product-overview/prepar3d-license-comparison/

אם מישהו היה יכול להבטיח לי שדווקא זה יהיה הסימולטור הכי מפותח ב5-10 השנים הבאות, הייתי כבר היום נותן את ה200$ האלה. גם ככה רובנו שילמנו יותר מ1000שקל בתוך כמה שנים על סימולטורים וDLC למיניהם. אז חד פעמי ושקט לעתיד? לא נשמע טוב? אבל זה לא יקרה 🙂

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.