לדעתי ולצערי (חשוב ! מדובר פה בדעתי למה שהולך לקרות. אני לא רוצה שזה יקרה והייתי מעדיף שכולנו נחיה חיים טובים וקסומים בלי דאגות....(כן. יש קצת ציניות. והיא לא מצחיקה כלל))
העולם יהיה עד לעוד שואה. ואני לא מתכוון לטבח ההמוני שקורה בסוריה , או למה שקורה באפריקה...
אני מדבר על אירופה. אירופה הנאורה. כן . שוב.
יש גבול לבוץ ולחרא שהאירופאים יסכימו לבלוע. הם יעמדו מול איום קיומי. רק שהוא יהפוך למיידי יותר.
בארצות הברית גם לא יהיה משהו. פחות נוראי אמנם אבל עדיין...
התרבות האנושית שצמחה וגדלה על אמונה באלים ודת התפלגה. מלחמות דת תמיד היו וכנראה גם יהיו. אבל הדבר החשוב הוא שברוב המוחלט של הדתות - מטרתן במישרין או בעקיפין לשרת את האדם. בצורה שהוא לא יערער עליהן.
יש דברים הגיוניים שהיום המדע יכול להסביר. אך לפני העידן שהו הגיעו למסקנות מחקירות כאלו ואחרות... ידעו כבר מוסר מהו. ידעו שיהיה כאוס בעולם אם לא יהיו חוקי בסיס. והדרך לאכוף אותם היא ע"י זריעת פחד.
עם הזמן אנו עדים למצב בו קיימת כפייה דתית. ולא משנה מהיכן היא מגיעה - המחשבה היא שאדם דתי רוצה שאתה גם תהיה דתי כי הוא רוצה שיהיה לך טוב. הוא מאמין לגמרי בדרכו. זו דרכה של אמונה...
אבל מצד שני - אם בדרכי אז סבבה. ואם לא - אני אשחט את כולכם...
זה משהו שהחברה לא תקבל. ולא משנה כמה סובלנית תהיה.
אני לא אומר שיתחילו לחסל אנשים כמו בשואה הגרמנית ולא נפרט את הדרכים המזעזעות שעשו את זה.
העולם המתורבת לא ירצה "ללכלך את הידיים" במעשה כזה.
אבל עדיין. הלוגיקה תנצח. (אם יש מנצח בסיטואציה כזו).
יבודדו את הקיצוניים באיזורים תחומים. סוג של בית כלא ענקי ומגודר שאי אפשר לצאת ממנו.
"ניסינו הכל כדי לקבל אתכם. אבל כל מה שקיבלנו זה תאוות דם ורצח. שם תעשו מה שאתם רוצים ואת תפגעו בנו. ". זה יהיה המסר. והפעם הוא יהיה מאוד ברור וגם יאכפו אותו.
הקיצוניות והברבריות שתהיה אז - היא כאין וכאפס לעומת מה שקיים היום.
גדלתי בבית ספר דתי. ואני איש חילוני לגמרי. ואולי לכן אני מבין איך הכל מתחבר בצורה מושלמת מחד ומזעזעת מאידך.
ארץ ישראל המובטחת - מוגדרת כגבולותיה היום ועד נהר פרת שנמצא בעירק.
העולם שאנחנו מכירים הולך למקום מאוד רע. יהיה את הברבריות מצד אחד ואת השפיות מצד שני. וישראל...
ישראל תהיה המעוז האחרון והיחיד בו תמצאו שפיות. כי בכל מקום אחר - העדיפו להתעלם מהסכנות איתן אנו מתמודדים בזמן הזה ומשחר ההיסטוריה על בסיס יומי.ובמקום להקשיב ולראות את האמת - האשימו אותנו...
(שימו לב - ותבדקו אותי - ישראל היא מפתחת מס 1 בעולם בכל הקשור לאמצעים למיגור טרור. מודיעין וכו'. רק שבמה שאנו מייצרים ומותר להשתמש בכל העולם - לנו אסור להשתמש פה. כי כולם "מסתכלים" )
כולי תקווה שהעולם יהיה שויצריה אחת ענקית ושכולנו נחיה בשלום והרמוניה.
אבל יש מספיק אנשים שמעדיפים שהעולם יחרב ושהם יקבלו את הבתולות שלהם. ולצערי קל הרבה יותר להרוס...
לא קל לכתוב ולחשוב על מה שכתבתי.
עדיין - זו דעתי למה שיקרה...
בברכת שלא יקרה ולא יהיה . ויבואו עלינו רק ימים טובים.
ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי