שלום רב חברים,
אני לא מרבה להגיב כאן אבל הנה השני סנט שלי לכל הדיון שהתפתח פה (גילוי נאות - צילום של כל סרטוני ה-TWITCH של ISRTG הם שלי = אני חבר בקלאן כבר תקופה).
1. כאדם שהיה שותף לתהליך עוד מתחילתו אני יכול לומר שהרושם שהועבר אלי היה שאתם מעוניינים להצטרף לקלאן ולא ההפך (למעשה הקלאן היה סגור להצטרפויות ואתם נהניתם מהצטרפות ל"פנים משורת הדין"
😉.
2. כפועל יוצא מ-1 וככל אדם שמעוניין להצטרף לקלאן, חברי סגל האימונים בקלאן מעבירים לו אימון קבלה ולאחר מכן אימון מתקדם על מנת ליישר קו כדי שיוכל לקחת חלק בפעילויות הקלאן (אינטרס פנימי).
3. מילה כמו מחטף כאילו הקלאן יזם את העניין ולא אתם פניתם כדי להצטרף היא מילה מעליבה ומטעה שלא מכבדת אף אחד בדיון הזה! (ממך אלון, ציפיתי שתבין את התהליך שקרה פה ולא שתזרוק מילים מעליבות שבינן לבין האמת אין קו מקשר).
ככל הנראה התרחשה פה אי הבנה בתיאום. ולכן אני אחדד על מנת שיהיה תיאום בין הצדדים:
א)לקלאן אין שום יומרה להפוך אתכם לחיילים עם שרשרת פיקוד וכד' (עשינו ועברנו את זה בצה"ל ואין פה רצון לבצע את זה בשנית), סה"כ אנחנו אנשים בוגרים שנמצאים פה על מנת לעשות כיף קודם כל ולאחר מכן לדמות בצורה מקצועית יותר לוחמה במחשב - בדיוק כמו סימולטורי טיסה.
ב) לקלאן כמו גם לכם יש אינטרסים, ימי המשחק הרשמיים של הקלאן בשלב זה הם ימי שישי בין השעות 1500-1800. אנחנו בשלב זה לא בעלי עודף כוח אדם כדי שנוכל להרשות לעצמנו "לבזבז" אותו על אנשים שלא יקחו חלק פעילות הרשמית של הקלאן.
ג) כפועל יוצא מהסעיף הקודם, אני מבקש מכם שתהיה הוגנים איתנו ועם עצמכם ותגיעו לאימון בשבת רק אם באמת ברצונכם להשתלב מדי פעם במשימות השישי הרשמיות של הקלאן (שוב אין חובת הגעה לכל מפגש - גם פעם בחודש/חודש וחצי זה בסדר - העיקר הכוונה, ואני מבטיח לכם שככל שתטעמו יותר ככה תרצו לבוא יותר).
ד) כל הנ"ל לא גורע מהעובדה שאתם תמיד מוזמנים לשרת הקלאן על מנת להשתמש בו ולשחק בו כשאתם מעוניינים/במשימות פתוחות לכולם.
מקווה שעשיתי קצת סדר בבלגאן,
מצטער אם מישהו נפגע מהדברים שלי - לא היה מכוון.