68 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World קמפיין Summer Rain - הרצה 28/09
דיון

קמפיין Summer Rain - הרצה 28/09

59 הודעות 4,440 צפיות לפני 11 שנים
#3 · לפני 11 שנים
היי מור, אתמול סוף סוף גם אני יוכולתי לטוס במשימת הרצה( חופשת סוכות) היה נחמד מאוד.
לפעמים היו לאגים קטנים בשרת לא דברים קשים, בסה"כ היה נחמד במיוחד בסוף אלון הכווין אותי למטוס A10 שהיה בתהליך ריצה על המסלול וזה הורד ע"י התותח שלי 😉
#7 · לפני 11 שנים
מור, היו לי מספר הזדמנויות לשגר מווריקים על כוחות קרקעיים בנצ 2 (בחזיר) אבל כל פעם ניסו ליירט אותי באזור הזה מטוסי קרב ופשוט לא הצלחתי לנעול מטרות בזמן.. בגדול היה ממש סבבה אבל צריכים יותר כיסוי אווירי עבור משימות התקיפה.
!Control, control, you must learn control
#10 · לפני 11 שנים
תזכורת, מחר בערב ב21:30 משימה מספר 5 של הרצת הקמפיין.
זוהי ההרצה האחרונה, ב23 לאוקטובר אנחנו נעלה את הקמפיין עם כל התכונות שרשומות ביום.

כל מי שמעוניין להשתתף בקמפיין המלא, יהיה חייב להירשם באתר של Anon6 עם הIAF לפני השם ולדאוג שאותו שם מופיע גם בתוך המשחק של DCS.
מילא ירשם כמו שצריך ויגיע שאותו ערב, לא יוכל להשתתף.
אם יש בעיות בהרשמה, בבקשה ליצור איתי קשר ואחזור במה שצריך.
#11 · לפני 11 שנים
תודה לכל מי שהשתתף בהרצה של הקמפיין עד עכשיו.
היום רצה משימת ההרצה האחרונה והמשימה הבאה תהיה של תחילת הקמפיין.

המשימות עזרו לנו מאוד! לעלות על בעיות בקמפיין, ליעל אותו ולהוציא את התוספות שיוצרות בעיות (לאגים).
אני רוצה לציין לטובה ולשבח את הסבלנות של כולכם, לא מובן מאליו להגיע ולהשתתף במשימות שקורסות שוב ושוב ועובדות בצורה לא יציבה על חשבון הזמן הפנוי שלכם, ללא הסבלנות הזו לא היינו מגיעים לשלב זה.

התוצאה הגרנדיוזית מבחינתי, היא קמפיין שרץ עם 55 משתתפים כמו שראינו הערב, שאפנו לפחות וקיבלנו יותר!

הקמפיין המלא מתחיל ב23 לאוקטובר.
#12 · לפני 11 שנים
בהחלט כל הכבוד על הקמפיין
רק אני יגיד את דעתי האישית שאני בטוח שהרבה פה לא יאוהבו אותה.
אני לא רואה את עצמי מגיע למשימות האלו.
אנחנו טסים לא מאורגן כל אחד עושה מה שבא לו,
אף 1 לא יודע באיזה מטוס הוא טס או מה החלק שלו במשימה עד לרגע ההתנעה,
אני שומע ורואה את החולניקים ופשוט נחנק מקנאה,

עילינו חמושים לסיד ולא היה כלל סיד,
מיירטים לא פעלו כלל ,
האי10 נשמעו מתוסכלים שגיעצו את השמיים בלי להגיע למטרה.

אין לנו אירגון בקמפיינים , אנשים בוחרים כלים בלי ידע בלהטיס אותם וכל ההנאה נהרסת לנו
המשימות האלו כבדות עלי

תסלחו לי חברים
#14 · לפני 11 שנים
אסף, זה ככה כי מדובר בהרצה...
בקמפיין שיתחיל ב23 לאוקטובר, לא תהיה ברירה אלא לטוס מאורגן, אחרת מהר מאוד נגמור את המטוסים ונאבד את הבסיסים.

לא יהיו איתך 8 אנשים באותו חדר ב TS, לא יהיה מצב שאתה לא יודע בדיוק מה המשימה שלך ומה המטרה שלך ולא יהיה מצב שבו אנשים טסים בלי תדריך מסודר.

אם היו למישהו בעיות כלשהן בתפעול המטוסים או כל דבר אחר שחשוב לומר כמו לדוגמה הF15 הבעייתי שדיווח עליו יוחאי, בבקשה לרשום כאן כדי שנמצא פתרונות למה שאפשר.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.