138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מתגייסים תנאי קבלה לטייס
דיון

תנאי קבלה לטייס

10 הודעות 3,031 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
שלום לכולם,

אני מעוניין להתקבל לקורס טייס, מישהו יודע מהם תנאי הקבלה?
(קבא ודפר)?

תודה רבה לעונים
#2 · לפני 12 שנים
לפי מה שאני יודע אתה צריך מינימום קבא 54
ודפר לא בטוח אם 60 או 70.
טל

טייסת 119 העטלף - ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל.
#5 · לפני 10 שנים
הבנתי שאפשר להתקבל גם עם קב"א 53 אם הגשת בקשת חריג (אל תשאלו אותי איך לעשות את זה כי זו שאלה שאני בעצמי מנסה לקבל עליה תשובה...) אז רציתי לשאול מה עדיף לעשות אם אין לי את הנתונים האלה: לערער על קב"א או להגיש חריג ואיך עושים את זה?
"beawere of the hun in the sun"
#6 · לפני 10 שנים
Nitaihatr2 כתב/ה:הבנתי שאפשר להתקבל גם עם קב"א 53 אם הגשת בקשת חריג אז רציתי לשאול מה עדיף לעשות אם אין לי את הנתונים האלה: לערער על קב"א או להגיש חריג ?
למיטב ידיעתי, לשנות קב"א(ערעור על תוצאות המבחנים/בקשת מבחן חוזר) הרבה יותר קשה(עד בלתי אפשרי) מאשר להתקבל כחריג לקורס טייס(זה יותר שכיח, בעיקר עם קב"א 53 שהיא קב"א קצונה ועל גבול סף הקבלה)
מולי
נערך לאחרונה: לפני 10 שנים
#7 · לפני 10 שנים
תגיד... למה אתה לא נכנס לאתר של חיל האוויר? או אפילו מתקשר אליהם?
#8 · לפני 10 שנים
nikos כתב/ה:תגיד... למה אתה לא נכנס לאתר של חיל האוויר? או אפילו מתקשר אליהם?

באתר שלהם לא מצאתי יותר מידע ובמדור צוות אוויר לא עונים...
#9 · לפני 10 שנים
http://www.iaf.org.il/2464-he/IAF.aspx
ראה ערך "ליצירת קשר עד שלב הגיבוש". תתקשר למספר. מקסימום יתנו לך מספר טלפון יותר רלוונטי.

בנוסף, בחלק "ערעורים"- יש את הפקס של מדור צ"א. שלח להם פקס עם השאלות/בקשות שלך...הם אמורים לענות על שאלות מהסוג הזה. זו אחת הסיבות שהם מקבלים שם 400 ש"ח לחודש.

עוד מספרים: 03-7377754 - מדור צוות אוויר
03-7376838- חוליה פסיכוטכנית (יכול להיות שהם רלוונטים)

אם אתה רוצה לקבל תשובות חד משמעיות - דבר עם המקור הרשמי. כמו שלא תשאל בפורום מה לוח הזמנים של קו X אלא תתקשר/תיכנס לאתר של אגד...
#10 · לפני 10 שנים
nikos כתב/ה:http://www.iaf.org.il/2464-he/IAF.aspx
ראה ערך "ליצירת קשר עד שלב הגיבוש". תתקשר למספר. מקסימום יתנו לך מספר טלפון יותר רלוונטי.

בנוסף, בחלק "ערעורים"- יש את הפקס של מדור צ"א. שלח להם פקס עם השאלות/בקשות שלך...הם אמורים לענות על שאלות מהסוג הזה. זו אחת הסיבות שהם מקבלים שם 400 ש"ח לחודש.

עוד מספרים: 03-7377754 - מדור צוות אוויר
03-7376838- חוליה פסיכוטכנית (יכול להיות שהם רלוונטים)

אם אתה רוצה לקבל תשובות חד משמעיות - דבר עם המקור הרשמי. כמו שלא תשאל בפורום מה לוח הזמנים של קו X אלא תתקשר/תיכנס לאתר של אגד...

תודה רבה! אגב אתה בטוח שהמספר של מדור צוות אוויר מעודכן? התקשרתי למספר הזה כמה פעמים ולא ענו...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.