·
לפני 12 שנים
עברו כבר כמה חודשים מאז שפרסמתי כל סיכום השנה הראשונה של צביעת מטוסים והתקדמתי הרבה.
שיפרתי את היכולות שלי למדתי צורות שונות לצביעה והכנתי מגוון רחב של פרויקטים להרבה אנשים: אנשים שביקשו, חיל האוויר הוירטואלי של ואטיל, אל על וירטואל החדשה...
והנה הפרויקטים שהספקתי מאז:
פרויקט צביעה למטוסי הסופר קאב של ביה"ס לטיסה

צביעה של 4X-CWK לססנה של A2A

צביעות של אל על UP של 4X-EKM ו4X-EKU ל737 של PMDG

המשך פרויקט הסקייהוק שלי והוספת מספרים נוספים ושדרוג הסמלים על המטוס בשביל חיל האוויר הוירטואלי של ואטיל

777-200F לאל על וירטואל

פרויקט גדול של צביעות לF-15B/D לחיל האוויר הוירטואלי של ואטיל

פרויקט מטוסי הסנונית של חיל האוויר בשביל חיל האוויר הוירטואלי של ואטיל

ניסיונות בשילוב תמונה בצביעה

צביעה לפי בקשה של הססנה 337 4X-CBA

גרסה חדשה מ0 של מטוס הכיבוי של חיל האוויר

צביעות אישיות לקורס IFS

עבודה שהתחלתי ולא סיימתי עקב ביטול הבקשה של MD-80 של אל על

צביעה שניסיתי למטוס הלביא אך הדגם לא אפשר צביעה איכותית

בנוסף הכנתי מטוס 777 לחיל האוויר הוירטואלי של ואטיל אך אין תמונות עקב סיווג בטחוני וירטואלי 😛
שימוש בצביעות קיימות בשביל להכין חבילה לחיל האוויר:

צביעה למטוס השמשון מחדש

צביעה למטוס F-16B של טייסת 116

חבילת צביעות למטוסי אולטרה לייט כולל פוטוראליסטיות

צביעות לטייסים

בקיצור הספקתי הרבה ויש עוד כמה צביעות שלא פרסמתי עקב סודיות של חיל האוויר הוירטואלי או צביעות אישיות לאנשים למטוסי ססנה ו777 ואני ממשיך לצבוע כל יום זו הצביעה האחרונה שסיימתי לפני כמה שעות של מטוס A-10 בצביעה בדיונית של טייסת 149 התוכי המנפץ עם 2 הפלות של מטוסים איראנים:

מה מתוכנן להמשך?
סיום פרויקט הפייפרים שיכלול את כל המטוסים המתועדים פרויקט צביעות למטוסי מטאור מדגמים שונים צביעות נוספות לחיה"א הוירטואלי צביעות נוספות לאל על וירטואל...
ישנם כמה פרוייקטים שהחלטתי לסיים מוקדם מן הצפוי ולא להמשיך להרחיבם לדגומה העייט והF-15 עקב בטחון שדה אני לא רוצה לפרט יותר מ4 מספרי זנב למרות שניתן למצוא תמונות של יותר.
חוץ מזה אני לא יודע מה יהיה הפרויקט מכיוון שאם אני פתאום חושב על צביעה שיכולה להיות יפה מאוד תוך כמה שעות היא כבר באוויר.
הערות יתקבלו בברכה!
😄
שיפרתי את היכולות שלי למדתי צורות שונות לצביעה והכנתי מגוון רחב של פרויקטים להרבה אנשים: אנשים שביקשו, חיל האוויר הוירטואלי של ואטיל, אל על וירטואל החדשה...
והנה הפרויקטים שהספקתי מאז:
פרויקט צביעה למטוסי הסופר קאב של ביה"ס לטיסה

צביעה של 4X-CWK לססנה של A2A
צביעות של אל על UP של 4X-EKM ו4X-EKU ל737 של PMDG

המשך פרויקט הסקייהוק שלי והוספת מספרים נוספים ושדרוג הסמלים על המטוס בשביל חיל האוויר הוירטואלי של ואטיל

777-200F לאל על וירטואל

פרויקט גדול של צביעות לF-15B/D לחיל האוויר הוירטואלי של ואטיל

פרויקט מטוסי הסנונית של חיל האוויר בשביל חיל האוויר הוירטואלי של ואטיל

ניסיונות בשילוב תמונה בצביעה

צביעה לפי בקשה של הססנה 337 4X-CBA

גרסה חדשה מ0 של מטוס הכיבוי של חיל האוויר

צביעות אישיות לקורס IFS

עבודה שהתחלתי ולא סיימתי עקב ביטול הבקשה של MD-80 של אל על

צביעה שניסיתי למטוס הלביא אך הדגם לא אפשר צביעה איכותית

בנוסף הכנתי מטוס 777 לחיל האוויר הוירטואלי של ואטיל אך אין תמונות עקב סיווג בטחוני וירטואלי 😛
שימוש בצביעות קיימות בשביל להכין חבילה לחיל האוויר:

צביעה למטוס השמשון מחדש

צביעה למטוס F-16B של טייסת 116

חבילת צביעות למטוסי אולטרה לייט כולל פוטוראליסטיות

צביעות לטייסים

בקיצור הספקתי הרבה ויש עוד כמה צביעות שלא פרסמתי עקב סודיות של חיל האוויר הוירטואלי או צביעות אישיות לאנשים למטוסי ססנה ו777 ואני ממשיך לצבוע כל יום זו הצביעה האחרונה שסיימתי לפני כמה שעות של מטוס A-10 בצביעה בדיונית של טייסת 149 התוכי המנפץ עם 2 הפלות של מטוסים איראנים:

מה מתוכנן להמשך?
סיום פרויקט הפייפרים שיכלול את כל המטוסים המתועדים פרויקט צביעות למטוסי מטאור מדגמים שונים צביעות נוספות לחיה"א הוירטואלי צביעות נוספות לאל על וירטואל...
ישנם כמה פרוייקטים שהחלטתי לסיים מוקדם מן הצפוי ולא להמשיך להרחיבם לדגומה העייט והF-15 עקב בטחון שדה אני לא רוצה לפרט יותר מ4 מספרי זנב למרות שניתן למצוא תמונות של יותר.
חוץ מזה אני לא יודע מה יהיה הפרויקט מכיוון שאם אני פתאום חושב על צביעה שיכולה להיות יפה מאוד תוך כמה שעות היא כבר באוויר.
הערות יתקבלו בברכה!
😄
מנהל פורום פלייט סימולטור.