·
לפני 12 שנים
djmid כתב/ה:יציאה עדיפות ל hdmi אבל יש הכל בכרטיס מסך אז אין מגבלה.
djmid כתב/ה:לא השימושים הם למחש בלבד וככל הנראה זה הדגם שארכוש. מה שכן ממחר אני לא בביתי ל5 ימים אז יש לי עוד זמן לבדיקות ומחשבותאגב, אפרופו עדיפות שלך ל-HDMI וחוסר בכניסת HDMI במסך. אם השימושים הם למחשב בלבד, שקול להשתמש ב-DisplayPort,

laviyo כתב/ה:רכשתי את המסך אתמול, אני לא מפסיק להתפעל (טוב, נו.. ביחס למה שהיה לי, זה די ברור)תתחדש. אחלה קניה.
עובד עם חיבור DVI , ברזולוציה 1920X1200 זה מדהים ולא נראה שחסר לי ה displaycard בכלל.. עידכנתי בהתאמה את רזולוציית הסימולטור ב DCS וזה נראה ומרגיש כמו וידיאו קליפ..
אבל בכ"מ ה-DVI עדיין כוחו במותניו, בוודאי לרזולוציית 1920x1200@60Hz של ה-Dell U2412M. הוא תומך מקס' ב-2560x1600@60Hz אז בעצם למה בכלל להעדיף משהו אחר 🤔 (חוץ מאלגנטיות של הקונקטור,..נניח)אכן אין צורך ב-Displayport. ה-DP הוצג רק כמקביל ל-HDMI ל-djmid שהעדיף HDMI במסך Dell U2412M שעניין אותו לקנייה. אין בו צורך, לא ל-HDMI ולא ל-DP במסך כמו שלך. במסכים גדולים 30" ומעלה, אפשר לשקול אבל עד 2560x1600 ה-DVI עושה את העבודה.
ברזולוציות 2560x1600@60Hz ומעלה או כשהכבל צריך להיות ארוך מהרגיל, כדאי כבר לשקול DP. אבל מתחת לזה?... לא צריך יותר מ-DVI.

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.