107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור איך להתקין פוטוריל לחצרים
דיון

איך להתקין פוטוריל לחצרים

12 הודעות 1,394 צפיות לפני 12 שנים
#6 · לפני 12 שנים
lonndon כתב/ה:סליחה על התפרצות אפשר לדעת מה זה פוטוריל ?
קרא כאן
זה יתן לך גם את התמונה הכללית וההקשר
מולי
#8 · לפני 12 שנים
lonndon, אנחנו מצפים גם ממך שתחפש קצת, אנחנו לא יכולים לעשות את העבודה במקומך, במיוחד שהיינך מתפרץ לדיון שלא שלך.
לגבי שאלתך, אם אתה מתכוון ללנדקלאס אז מכאן
ויש גם המון סינרים ותוספים באתרים הבאים:
האתר של תומר חיים, שניתן למצוא בו סינרים מושקעים.
ריכוז הסינרים באתר.
בברכה עומרי ו.

#10 · לפני 12 שנים
lonndon כתב/ה:OK תודה
מאיפה ניתן להוריד לשטח ישראל ?

יש את הרוב כאן זה לא הכי מעודכן(הפוטוריל הכי מעודכן, iVFR של כריס בל, נמצא בואטיל, וחייבים להיות חברי ואטיל ע"מ להוריד אותו) אבל יש בריכוז הסינרים אם לא הכל אז את הרוב.
מולי
#11 · לפני 12 שנים
עומרי11 כתב/ה:lonndon, אנחנו מצפים גם ממך שתחפש קצת, אנחנו לא יכולים לעשות את העבודה במקומך, במיוחד שהיינך מתפרץ לדיון שלא שלך.
לגבי שאלתך, אם אתה מתכוון ללנדקלאס אז מכאן
ויש גם המון סינרים ותוספים באתרים הבאים:
האתר של תומר חיים, שניתן למצוא בו סינרים מושקעים.
ריכוז הסינרים באתר.

באמת בזמן האחרון אתה די מגזים עם העניין שאנשים מתפרצים לדיון שלא שלהם אז לפי המחשבה שלך גם אתה מתפרץ לדיון שלא שלך ומסיט אותו מהנושא כל אחד יכול להגיב בנושא בכדי שאנשים יעזרו לו והשאלה על מה זה פוטוריל מתקשרת לנושא הדיון.
אין טעם שיפתחו דיון שלם על מה זה פוטוריל.
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#12 · לפני 12 שנים
עומרי11 אני מבקש ממך להוריד הילוך בתגובות. אין כל סיבה להוריד למשתמש חדש שמתקשה בהבנת השפה המוכרת לכולנו את הרוח במפרשים. עם זכרוני אינו מטעה אותי גם לך היו לא מעט שאלות בזמן הלא רחוק. קהילת הפלייטסימ גם ככה צולעת כאן בפורום אז לא יזיק להגדיל אותה ולפתח שיטה שתקרא לאנשים נוספים להצתרף. שמים12 כל הכבוד על התגובה ועל העבודה שאתה מנסה לעשות כאן. מולי על התרוה שלך אין לי מה להגיד היא ידוע לכולם 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.