78 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיה בהתקנת PMDG!
דיון נעול

בעיה בהתקנת PMDG!

58 הודעות 5,985 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
אסף123 כתב/ה:1. מנתק מגע זה אומר ממריא או מתנתק מהגייט..?
2.אתה פשוט צריך ללכת לדף הLEGS בFMC ולעשות דירקט לנקודה שאתה טס אליה (אם למדת את המטוס אתה אמור לדעת לעשות את זה..)
3. יש אזהרות אות התראות כלשהן על הEICAS או הCDU?, אם לא אז.. אני לא יודע...

1. מנתק מגע-ממריא
2.תודה.
3. אני לא יודע, אפילו לא מואר לי אזהרה כלשהי כך שאני לא יודע במה מדובר.
בברכה עומרי ו.

#6 · לפני 12 שנים
אני רק עזרתי לו איך להעלים את השאר הוא צריך ללמוד בעצמו שהוא מתחיל לטוס... הצפצוף אומר שהגובה לא בדיוק נכון ויש עוד המון אפשרויות והסברים למה. עומרי - תמשיך ללמוד ולא מהר.
#7 · לפני 12 שנים
צפצוף שאתה שומע זה צליל אזהרה ל2 אפשריות(מה מהם זה התקלה ומה לא זה אני משאיר לך להבין כתהליך לימוד):
1)תצורת לא מתאימה להמראה
2)תקלת דיחוס במטוס.

רמז:
http://www.youtube.com/watch?v=bWJzgljoJ7A
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#8 · לפני 12 שנים
אני עדין אם אותה בעיה שלאחר ניתוק מגע טייס האוטומטי מתנתק.
והפרטים הם אותם פרטים כמו שכתבתי כאן:

עומרי11 כתב/ה:הכל אני עושה לפי המדריך במדויק כולל הצ"יקליסט.
אז כך:
אני מתחיל ממצב cold&dark, מפעיל את המצבר מפעיל APU, מנורות ומערכות נוספות, ממלא את הפרטים בFMC מחשב מסלול טיסה, לאחר מכן שהמטוס מוכן להמראה אני מיתיישר על המסלול ממריא ב-145 קשר עם 5 מעלות מדפים, סוגר גלגלים, מרים מדפים, עד שמגיעה המצב שאני צריך להפעיל את ה-VNAVו-LNAV ושנהים מייד לאחר שהפעלתי אותם מיתנתקים.
-VNAVו-LNAV אחריים על ניווט המטוס לנקודה המתאימה.
בברכה עומרי ו.

#10 · לפני 12 שנים
the-pilot כתב/ה:אז צר לי להודיע לך אתה לא באמת למדת את המטוס, אם באמת היית לומד את המטוס לא הייתה לך השאלה הזאת, תלמד את המטוס כמו שצריך ואז תראה אם יש לך בעיות.

למדתי ויש לי בעיה שלאחר ניתוק מגע טייס האוטומטי מתנתק.
בברכה עומרי ו.

#12 · לפני 12 שנים
אסף123 כתב/ה:1. מנתק מגע זה אומר ממריא או מתנתק מהגייט..?
2.אתה פשוט צריך ללכת לדף הLEGS בFMC ולעשות דירקט לנקודה שאתה טס אליה (אם למדת את המטוס אתה אמור לדעת לעשות את זה..)
3. יש אזהרות אות התראות כלשהן על הEICAS או הCDU?, אם לא אז.. אני לא יודע...

לא הבנתי איך אני עושה דיירקט לנקודה שאליה אני רוצה לטוס.
בברכה עומרי ו.

#13 · לפני 12 שנים
אתה עושה דיירקט ע"י הכנסת שם הנקודה שאליה אתה רוצה לעשות דיירקט במקום הנקודה הנוכחית בדף ה-Legs (צד שמאל נקודה עליונה) ובזה אתה למעשה משנה את תוכנית הטיסה.
אני מניח שאתה יודע להכניס נתונים ב-CDU..., הקלדה ל-scratch pad ואח"כ לחיצה על הכפתור שלצד הנתון שאליו אתה מעוניין להכניס את מה שהקלדת.
זו הרמה הכי בסיסית. אם לא הבנת גם מכאן, אז תחזור ל-FCOM v2 לחלק 11 ותחזור להתחלה.

ואני חייב לומר שיש לי תחושה שהדיון הזה מיצה את עצמו. אין כבר קשר לנושא הדיון של "בעיה בהתקנת PMDG!" זה הפך דיון לימוד המטוס בהתכתבות.
מולי

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.