I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #1 · לפני 12 שנים לפני כמה ימים נכנסתי לטוס והכל פעל כרגיל אבל כשהיום ניסיתי להיכנס לחדש שהוא בטוח היה באוויר כי אמרו לי שטסו עליו. זאת בעיה שהייתה לי בעבר והסתדרה מעצמה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לסדר. טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
O Or מודרטור מדריך בית ספר לטיסה DCS בית ספר לטיסה טייסת 147 האיל הנוגח 2,674 פוסטים · מודיעין #2 · לפני 12 שנים מה? לא ברור למה התכוונת מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #3 · לפני 12 שנים Or כתב/ה:מה? לא ברור למה התכוונת זוכר שלפני כמה ימים אני ואתה עלינו לטוס? לפני זה היו לי בעיות אם המולטיפלייר שנפתרו לבד והיום הם חזרו לבד. טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
V ViFF מודרטור טייסת 116 הכנף המעופפת 3,593 פוסטים #4 · לפני 12 שנים מה בדיוק הבעיה? its not a bug, its a design feature
I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #5 · לפני 12 שנים ViFF כתב/ה:מה בדיוק הבעיה? זה אומר לי timeout אבל עכשיו ניסיתי זה שוב בסדר. יש בזה משהו דפוק כי אני לא שיניתי כלום מאתמול ואתמול זה לא עבד טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS