148 חברים מחוברים
2 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 2 I y
בית פורומים מועדון הטייסים New kids on the block
דיון

New kids on the block

15 הודעות 1,893 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
במסגרת הגידול בצי מטוסי החברה, קיבלנו לאחרונה את המטוס הראשון מסדרת אירבוס 320 עם ה"Sharklets". נראה טוב לא?

עוד לא יצא לי לטוס עליו, אבל זה בטח ישתנה בקרוב.
המטוס הרחוק הוא האחרון שהגיע לחברה היישר מפס היצור של אירבוס בטולוז והיום אמורה להיות הטיסה המסחרית הראשונה שלו

היום טסתי עם קברניט שזו לו הטיסה האחרונה כטייס אירליין. הבחור הגיע לגיל 65 והגיע הזמן לתלות את הנעליים (אוזניות טיסה במקרה הזה 😎 ). לאחר הנחיתה קיבלו אותנו ככה:

החגיגה מתחילה

יש למישהו מטרייה במקרה? שכחתי את שלי בבית...

ולקינוח, עוגה טעימה

עד כאן להפעם
#2 · לפני 12 שנים
שרון,
תודה רבה לך על התמונות והעובדה שאתה לא שוכח אותנו בזמן שאתה משחק בצעצועים האמיתיים.

איך הקברניט הוותיק התמודד עם הפרישה שלו?

בנוסף , חשבתי שעכשיו ממעיטים ברכש חדש בגלל שיש מחסורים כלכליים בגלל משברים כאלו ואחרים. שאלתי היא האם עדיין ממשיכים להצייד בכלים חדשים או שזה משהו חריג.

תודה,
RifleFighter
רמי וייברמן

#4 · לפני 12 שנים
תתחדשו 😄
ותהנה מריח מטוס חדש 🙂
אגב, יש לך איזה 30 שנה להשיג מטריה. לא?

התפנה מושב שמאלי..., 3 מטוסים חדשים.., סימן טוב, מה קורה? 😴
מולי
#6 · לפני 12 שנים
"איך הקברניט הוותיק התמודד עם הפרישה שלו?"

האמת שהבחור לא נראה בן 65 והוא היה קצת עצוב לפרוש בלי שירגיש שמוכן לזה. למזלו, בתחום מטוסי המנהלים אין מגבלת גיל, ועם הנסיון שלו הוא יוכל למצוא משרה בתחום.

"בנוסף , חשבתי שעכשיו ממעיטים ברכש חדש בגלל שיש מחסורים כלכליים בגלל משברים כאלו ואחרים. שאלתי היא האם עדיין ממשיכים להצייד בכלים חדשים או שזה משהו חריג"

לא מעט חברות מרעננות את צי המטוסים שלהן וחלק, כמו ספיריט, מגדילה את צי המטוסים. המיזוג של חברות התעופה הגדולות יצר לא מעט הזדמנויות. מה גם שלספיריט יש מודל עסקי שאין לאף חברה אחרת בארה"ב - מודל שדומה מאוד לראיין איר מאירופה.
הנה כתבה בעניין:
http://www.passportnews.co.il/Article.aspx?ID=7364

"תפנה מושב שמאלי..., 3 מטוסים חדשים.., סימן טוב, מה קורה?"
מולי יא תותח...צודק, כל חודש מתפנים מושבים שמאליים והמטוס לעיל הינו מספר 50 בחברה ועל פי התכנון עוד 30 יגיעו במרוצת השנים הבאות. מקווה לראות מושב שמאלי בעתיד הנראה לעין. אל תדאג, כשזה יקרה אני מבטיח לעדכן 😎
#7 · לפני 12 שנים
מגניב. 😂
להיות טייס זה לא רק עבודה אלא גם מקור השראה והנאה.
נעים מאוד
כאן אילן.
#8 · לפני 12 שנים
Muli כתב/ה:תתחדשו 😄
ותהנה מריח מטוס חדש 🙂
אגב, יש לך איזה 30 שנה להשיג מטריה. לא?

התפנה מושב שמאלי..., 3 מטוסים חדשים.., סימן טוב, מה קורה? 😴

כמו שהבטחתי, אני מעדכן...אכן התפנה מושב שמאלי במיוחד בשבילי ובחודשיים האחרונים אני טס עם הקברניט שאני הכי נהנה לטוס איתו 😄

מאחר ומזמן לא פרסמתי תמונות, הנה כמה מטיסה לעיר TOLUCA במקסיקו, כשבדרך טסים בנוף יפה של הרים וגם לא רחוק מהר געש פעיל למחצה שאת שמו אני לא זוכר...שימו לב ל"תפאורת" העננים מסביב לו

אגב, אתמול סיימתי לעדכן את הלוגבוק האישי והתברר לי שחציתי את קו ה 7,200 שעות טיסה שהן שנה שלמה באויר 🙂

שרון
#10 · לפני 12 שנים
וואלה??? 👏
קיבלת מושב שמאלי??
כל הכבוד, הסבלנות משתלמת.
מזל טוב, קפטן😐 😁

(טוב, אז על מה אני יציק לך עכשיו 🙂 )
מולי
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים
#13 · לפני 12 שנים
נראה לי שאנשים קצת פסיפסו את התאריך(העוגה פורסמה ביוני 2013)...

בכל מקרה מזל טוב(גם על הפטן וגם על השנה באויר)
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#14 · לפני 12 שנים
falcononeone כתב/ה:נראה לי שאנשים קצת פסיפסו את התאריך(העוגה פורסמה ביוני 2013)...

בכל מקרה מזל טוב(גם על הפטן וגם על השנה באויר)
נראה לי שפספסת את הכיתוב בפוסט ועל העוגה 😄 זה מה שפורסם ב-ביוני 2013:
sharonbh כתב/ה:היום טסתי עם קברניט שזו לו הטיסה האחרונה כטייס אירליין. הבחור הגיע לגיל 65 והגיע הזמן לתלות את הנעליים (אוזניות טיסה במקרה הזה 😎 )
.
.
.
ולקינוח, עוגה טעימה

העוגה היא של קפטן אדי ריטר שמסיים קריירת קברניט, ארבעה חודשים לפני העוגה של שרון שמתחיל קריירת קברניט 🙂
מולי
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.