69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק שינוי שם הפורום של פאלקון 4.0 לפאלקון BMS 4.32
דיון

שינוי שם הפורום של פאלקון 4.0 לפאלקון BMS 4.32

13 הודעות 1,640 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
[כותרת]
רוב הקהילה אינה טסה יותר בגרסא הישנה של פאלקון לכן חשבתי שכדאי לשנות את שם הפורום.
תודה והמשך יום נעים
#3 · לפני 13 שנים
לדעתי (ודעתי בלבד!) לא כדאי לשנות... פאלקון 4.0 זה שם היסטורי כזה, שלמרות השינויים, כנראה תמיד יישאר פאלקון, יש בזה משהו יפה 🙂

חוץ מזה שכאומרים 4.0 זה כבר ברור שזה לא AF, כך שגם זו לא בעיה...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 13 שנים
אני מבין אותך יוני, אבל הבעיה העיקרית היא הכפילויות. יש המון מדריכים לזה ולזה (שעדיין רלוונטים ברובם), המון דיונים שעוסקים באותו הדבר. לדעתי יש להסיר את פורום AF כי עם כמות הטייסים בו הוא זכאי למקום של כבוד בפורום "אחר".

לגבי השם של פאלקון 4.0. לדעתי יש להחליף כי כאמור, חבר'ה חדשים מתחילים לחפש רכישה של סימולטור מלפני 16 שנה..
RifleFighter
רמי וייברמן

#5 · לפני 13 שנים
אני מחזיר את הפוסט למעלה כדי להבין העם יתבצע השינוי או שנישאר ככה
#6 · לפני 13 שנים
אני הייתי קורא לפורום Falcon.

וכן גם אני בעד מחיקת Falcon AF והעברת המדריכים והתוכן שבו לקטגוריית פורום פאלקון.
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#9 · לפני 13 שנים
אני תמיד בעד עדכון והתאמה לזמנים.
בכל אופן שינוי כזה צריך לעבור דרך רועי, כבר היה לנו משהו דומה עם פורום LOMAC.
בינתיים, פשוט נראה שהוא מאוד, מאוד עסוק עם אשתו 😉
אנסה להזכיר לו את הדיון הזה בהזדמנות הראשונה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#10 · לפני 13 שנים
גם אני בעד העברת כל הפוסטים של af לפורום מרכזי שגם ייקרא Falcon, ובו יימצאו כל הפוסטים של bms.
כך יישמר השם המקורי מההיסטוריה ואם תחשבו על זה, כולנו קוראים לו עדיין ככה, ולא bms.
!Control, control, you must learn control
#11 · לפני 13 שנים
לצורך הענין גם אצלנו ב BMS קוראים לו עדיין פאלקון... הוא תמיד יישאר פאלקון, גם אם נהפוך את כולו למשהו אחר, יהיה אפשר לזהות אותו בשנייה 😂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#13 · לפני 13 שנים
i_hawk כתב/ה:לצורך הענין גם אצלנו ב BMS קוראים לו עדיין פאלקון... הוא תמיד יישאר פאלקון, גם אם נהפוך את כולו למשהו אחר, יהיה אפשר לזהות אותו בשנייה 😂

אתה לגמריי צודק יוני. העניין הוא שזה מאד מבלבל אנשים חדשים (אני זוכר איך כל הגרסאות בלבלו אותי בזמנו). מה שאתה מתאר טוב למי שכבר בקיא ברזי פאלקון. אבל אם יש בנאדם חדש שמגיע הנה הוא יתבלבל..
RifleFighter
רמי וייברמן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.