132 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית saitek x52
דיון

saitek x52

11 הודעות 1,471 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
היי חברים
אני מעוניין לקנות ג'ויסטיק חדש (כרגע טס עם sidewinder2 של מייקרוסופט) והתקציב מאפשר לי את ה-x52 של saitek . ראיתי בפורומים הרבה מחמאות אך גם לא מעט בעיות של הגדרה חוסר הגבה והתקעויות .
האם למישהוא יש ניסיון עם הדברים הללו או שאפשר להיות שקט שקונים מוצר טוב ?
תודה , אופיר
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים
#5 · לפני 13 שנים
שאלה נוספת : הבדל המחיר בין ה X52 לבין ה X52pro הוא 250 ש"ח בערך . האם שווה להשקיע בפרו או שההבדל ביניהם לא משמעותי ?
#6 · לפני 13 שנים
לדעתי ההבדל הכי משמעותי זה שהרגיל פשוט נראה כמו צעצוע, ולא יודע, זה הורס אני חושב, לפחות לי, כשהלכתי לקנות לא הייתה לי אפילו התלבטות.

חוץ מזה יש עוד הבדלים אבל לא כאלו רציניים אני חושב, יש ל Pro מין מסך כזה (MFD) על המצערת שיכול להציג נתוני טיסה (לא בכל הסימולטורים), יכול להיות שימושי (אני אישית לא משתמש בו כי יש לי תצוגות בפאלקון מיוצאות למסך נפרד) למי שצריך. חוץ מזה נראה לי שיש עוד כמה כפתורים על הסטיק (3 כפתורים עם 2 מצבים קפיציים כאלו שאני חושב שאין ברגיל), אבל שוב לא משהו משמעותי. כמו שאמרתי ההבדל הכי רציני זה הצבע... לא יודע מי בחר את הצבעים של הרגיל אבל צריך לשפוט אותו על זה 😂

חוץ מזה מדובר ב HOTAS ממש מצויין, במיוחד לאור המחיר הנמוך משמעותית משל המערכות האחרות. עם תכנון חכם אפשר לתכנת את הכפתורים בצורה דיי טובה יחסית ל HOTAS של ה F-16 למשל, ומין הסתם גם של מטוסים אחרים.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#7 · לפני 13 שנים
השאלה הגדולה מהיכן אתה מתכוון לרכוש את הג'ויסטיק הזה ?

שהרי בארצנו הקטנטנה לא תמצא (כולם הפסיקו לייבא את מוצרי החברה כולל היבואן הרשמי )
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#8 · לפני 13 שנים
Ebay?

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#9 · לפני 13 שנים
i_hawk כתב/ה:חוץ מזה מדובר ב HOTAS ממש מצויין, במיוחד לאור המחיר הנמוך משמעותית משל המערכות האחרות. עם תכנון חכם אפשר לתכנת את הכפתורים בצורה דיי טובה יחסית ל HOTAS של ה F-16 למשל, ומין הסתם גם של מטוסים אחרים.

אז אתה בעצם אומר שחוץ מהצבע כסף המצחיק הזה שמפריע לך , לא שווה לשלם יותר ואפשר בשקט להנות מהX52 הרגיל ?

השאלה הגדולה מהיכן אתה מתכוון לרכוש את הג'ויסטיק הזה ?

כמובן באמאזון אנגליה. החותן שלי בא בקרוב אז שיהיה לו מה להביא לי חוץ מוויסקי .
#10 · לפני 13 שנים
ofir1016 כתב/ה:[quote="i_hawk"]
כמובן באמאזון אנגליה. החותן שלי בא בקרוב אז שיהיה לו מה להביא לי חוץ מוויסקי .

לי אין חותן אנגלי (עם שפם) 🙂 אם היה לי מן הסתם היה תימני והוא היה מביא לי רק אבטיח (גם אוכל, גם שתייה גם גרעינים...)

הזמנתי היום מ-BUY2USA דרך אמזון בשיגור ימי (מה בוער לי, חסך לי בעלות 30$!!!)

והעלות הסופית עד הבית כולל הכל 730 ש"ח (נדמה לי שזה היה פחות או יותר המחיר שנמכר בארץ)
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.