120 חברים מחוברים
2 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 2 H y
בית פורומים פאלקון 4.0 IsraeliTheater Add-On Project-F4ITDG
דיון

IsraeliTheater Add-On Project-F4ITDG

315 הודעות 32,358 צפיות לפני 21 שנים
#2 · לפני 20 שנים
סקינים שיהיו כלולים בחבילת הקמפיין,התמונות צולמו על שטח ODS ,שם היוצר שמור במערכת 😉
הייתי פעם פאלקוניסט......
נערך לאחרונה: לפני 20 שנים
#6 · לפני 20 שנים
ואו!!! הסקינים כל כך חדים! פעם ראשונה שאני רואה כזאת חדות בפאלקון! איזה יופי 😁 😁
#7 · לפני 20 שנים
ממש יפהה!! לא ידעתי שהאיכות תמונה בפאלקון כ"כ טובה!!
חייבת להשיג את המשחק הזה מתישהו... 😉
#8 · לפני 20 שנים
כנפי_הזהב,
אני לא בטוח,אבל זה בכלל לקוח מ-MacFalcon4 שהיא גירסת פיתוח נספחת לפאלקון4 למחשבי Mackintosh...ועובדים עם ה-Realism Patch פשוט אני בקשר עם הקבוצת פיתוח הזו וחלק מהם הם חברים טובים שלי ומאחר והם עובדים על התאמת השטחים השונים של פאלקון4 למחשבי ה-Mac ולסימולטור בגירסת ה- MacFalcon4 הם יוצרים גם סקינים יחודיים (את התמונות עם הסקריפטים אני תרמתי להם)והם שיתפו אותי בסקינים האלה ויכללו אותם בחבילת הקמפיין...הסקינים האלה לא יהיו בשום מקור אחר של FF3 ...הם יהיו יחודיים לקמפיין כמו עוד כמה סקינים שבפיתוח...בשלב מאוחר יותר הם יתרמו לי לקמפיין את הטקסטורות החדשות לשטח ישראל שהם מכינים ,ואני יכול לומר לכם שהם פשוט מעולות !!!!!... 😉
#9 · לפני 20 שנים
עירן אחלה סקינים בוא לאיי סי קיו אני צריך לדבר איתך על כמה דברים

Preflight Forums Administrator
#10 · לפני 20 שנים
Peled כתב/ה:[b]
אני לא בטוח,אבל זה בכלל לקוח מ-MacFalcon4 שהיא גירסת פיתוח נספחת לפאלקון4 למחשבי Mackintosh...ועובדים עם ה-Realism Patch פשוט אני בקשר עם הקבוצת פיתוח הזו וחלק מהם הם חברים טובים שלי ומאחר והם עובדים על התאמת השטחים השונים של פאלקון4 למחשבי ה-Mac ולסימולטור בגירסת ה- MacFalcon4 הם יוצרים גם סקינים יחודיים (את התמונות עם הסקריפטים אני תרמתי להם)והם שיתפו אותי בסקינים האלה ויכללו אותם בחבילת הקמפיין...הסקינים האלה לא יהיו בשום מקור אחר של FF3 ...הם יהיו יחודיים לקמפיין כמו עוד כמה סקינים שבפיתוח...בשלב מאוחר יותר הם יתרמו לי לקמפיין את הטקסטורות החדשות לשטח ישראל שהם מכינים ,ואני יכול לומר לכם שהם פשוט מעולות !!!!!... 😉

יפה יפה 😉 בקשר למשחק, פשוט חשבתי שבגלל שזה בפורום של פאלקון 4.0 אז זה מהמשחק הזה...חח...אין לי אותו אז לא ידעתי...
#11 · לפני 20 שנים
כנפי_הזהב,

אסתי...קודם כל...בפעם המיליון ואחת...זה לא משחק-זה סימולאטור 😉 ...
דבר שני-את צודקת ,זה כן פאלקון4 ,פשוט נקרא MacFalcon שזה פאלקון4 אבל בגירסא שמתאימה למחשבי מאקינטוש...אז לא טעית...
#14 · לפני 20 שנים
downloader,

ירדתי מזה כי חבל להתפרש על כמה דברים במקביל-זה ממש לא אפקטיבי...בכל מקרה ,יש מישהו שהכין טקסטורות לשטח ישראל מהתמונות ששלחתי לו,זה עדיין בעבודה,אני מקווה שזה יהיה כלול באחד העידכונים של הקמפיין-זה ממש נראה טוב,בעיקר האיזור של סיני !

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.