84 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 IsraeliTheater Add-On Project-F4ITDG
דיון

IsraeliTheater Add-On Project-F4ITDG

315 הודעות 32,358 צפיות לפני 21 שנים
#1 · לפני 20 שנים
Spoon,

אני רואה שאתה לא בדיוק בעיניינים-קמפיין לא בונים ביום אחד וגם לא תוך חודש...קמפיין טוב בלי באגים,לוקח זמן רב,בעיקרון הוא גמור מזמן,אבל יש לי בעייה עם ראליסטיות,יש תקיפות גם בסורייה ,לא הרבה ,אבל יש...אין מה לעשות עם זה,הרעיון בקמפיינים הוא שאם מדינה מעורבת במלחמה -היא תופצץ ! ככה מנוע הקמפיין פועל,וכנראה שאין מה לעשות...
אז אני מנסה כמה שיותר להוריד את זה....חוץ מזה ,זה לא רק קמפיין,זה גם קוקפיט לכפיר וסקינים שאנשים מכינים,אז אני תלוי גם בהם....
אני מבקש-זו הפעם האחרונה שעולה הודעה בקשר לזמן השיחרור-תודה .
הייתי פעם פאלקוניסט......
#5 · לפני 20 שנים
אחלה סקינים עירן, אבל למה כל כך הרבה לבז?
צריך גם סקין לאנפה (בסימ' הוא מסומן BELL-205 למרות שבמציאות זה בכלל דגם 212).
#6 · לפני 20 שנים
DesertFalcon_117,

אין לי שליטה על זה...הבחור פשוט מת על הבז הישראלי .... 😂
...מלבד זאת ...יש כבר סקינים מוכנים לאנפה ליסעור ולהרקולס...ולעוד F16's .....תמונות בקרוב....
#7 · לפני 20 שנים
חח סבבה עירן...
בכל מקרה מענייין אותי לראות את הסקינים של הF-16, נראה מה הם שווים.
#9 · לפני 20 שנים
אוקיי הפרוייקט תופס תאוצה...מכינים בניינים חדשים עם כיתוב ישראלי וערבי לשלטים,גדרות לבסיסים,יכול להיות מסלולים חדשים,ועוד 2 מודלים חדשים לכוחות הקרקע.בינתיים הנה סקין חדש של המטוס שהפציץ את אוסיראק,נכון שלא היה בשל"ג,אבל יהיו כלולים עוד המון סקינים למטוסים שלא היו בשל"ג...זה פשוט נהיה פרוייקט Add-On ולא רק קמפיין...
...ההפלה שיש לו יצאה קצת גדולה מידי...זה יתוקן....
#11 · לפני 20 שנים
Peled כתב/ה:סקינים שיהיו כלולים בחבילת הקמפיין,התמונות צולמו על שטח ODS ,שם היוצר שמור במערכת 😉

לאיזה טייסת שייך הבז השלישי? אף פעם לא ראיתי את הסמל הזה על הזנב...
#13 · לפני 20 שנים
עדכון מצב:
נכון לעכשיו החלטנו שהשחרור יהיה Add-On לשטח ישראל ולא רק קמפיין חדש.אנחנו עובדים על מספר פרוייקטים שאני לא יכול לפרט כרגע במקביל ,לכן הדד-ליין מתעכב וזה ייקח עוד זמן.אז החודש זה כבר לא יהיה....
...פשוט צריך להתאזר בסבלנות 😛
#14 · לפני 20 שנים
למה מחקתם את ההודעה ?! כל פעם שלא מוצא חן פה בעייני משהו נמחק ... פשוט נשבר הזין כבר .
המפרט שלי :
Pentium 4 2.8
memory : 1024 DDR
RADEON 9600 XT
120 GB SATA
HOTAS COUGAR + Force Controlled Cougar
Canon PowerShot S1 IS
#15 · לפני 20 שנים
yakird,

חבר"ה אם אתם לא יודעים מי מעורב בפרוייקט אז אל תזרקו הערות סתמיות ולא עינייניות !
אף אחד לא העתיק סקינים ! הכל באישור !

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.