·
לפני 13 שנים
לכל החברים הטסים ב DCS WORLD+FC3 אני מנסה להרים יחד עם עוד חברים בקהילה את הכפפה הלא פשוטה של מיסוד DCS WORLD כפלטפורמה שבה יטוסו כמה שיותר אנשים בכלי טייס שונים,הרעיון ליצור משימות שבהם ישתתפו מטוסים שונים במשימות מורכבות יותר וגם פחות.
על מנת שזה יתחיל לקרום עור וגידים אני צריך לדעת מי טס באיזה מטוס,ויכולות של אותו טייס בהפעלה של מערכות המטוס שאותו הוא מטיס.
אני מקבל הודעות מאנשים בפורום שמבקשים להצטרף למשימות אימון/תרחיש ב DCS ,לי באופן אישי אין בעיה ההיפך הוא הנכון,הבעיה היא שליצור משימה זה לא דבר פשוט ודורש הרבה זמן ומחשבה (ואני מתכוון לכל מילה שאני אומר)תיכנון ובנייה של משימה יכול להימשך מספר ימים במקרה הטוב,ועד שבוע פלוס במקרה שמשהו משתבש.
אז קדימה מי שבאמת רוצה להצטרף למשימות שבועיות שיגיב ויכתוב את הפרטים הבאים:
כינוי אם יש ______ סוג המטוס ______ רמת טיסה ותפעול המטוס______
על מנת שזה יתחיל לקרום עור וגידים אני צריך לדעת מי טס באיזה מטוס,ויכולות של אותו טייס בהפעלה של מערכות המטוס שאותו הוא מטיס.
אני מקבל הודעות מאנשים בפורום שמבקשים להצטרף למשימות אימון/תרחיש ב DCS ,לי באופן אישי אין בעיה ההיפך הוא הנכון,הבעיה היא שליצור משימה זה לא דבר פשוט ודורש הרבה זמן ומחשבה (ואני מתכוון לכל מילה שאני אומר)תיכנון ובנייה של משימה יכול להימשך מספר ימים במקרה הטוב,ועד שבוע פלוס במקרה שמשהו משתבש.
אז קדימה מי שבאמת רוצה להצטרף למשימות שבועיות שיגיב ויכתוב את הפרטים הבאים:
כינוי אם יש ______ סוג המטוס ______ רמת טיסה ותפעול המטוס______