כל הכבוד למשוגעים לדבר.
אני בתור אב לכמה ילדים ומפרנס עיקרי, בחיי שאין לי כוח לשבת ולהמתין לכיול של INS ואפילו לא למשחק עם המתנה לסל'ד, למשוך לאחור, לעלות לעשרים אחוז ואלוהים יודע, כל הדברים שטיס F16 עושה כי אין לו ברירה ולא כי זה מגניב.
המגניב זה טיסה בסביבה קרובה למציאות. אני בוחר באפשרות של:
"שים אותי מונע על תחילת המסלול כדי שנתחיל כבר את הכיף!"
אחחחח, מתי יהיה לי זמן לבנות כיפה עם ארבעה מקרנים ואולי איזה קוקפיט כזה, מתי...
אולי בתור פנסיונר, בטח יהיה BMS 105.3.
אגב, לא כדי להעליב, יסלח לי מי שייעלב,
למה צריך כל הזמן לחלק עצות והכוונות איך אחרים אמורים להנות ממשחק המחשב שלהם?!
מה זה עניינך בכלל? למה?
הוא אוהב להיכנס למשימה, לשים על מבט חיצוני על איזה L29 של הסרבים ולראות אותו עד שהוא מאבד אותו. אז מה?!
ומישהו אוהב להטיס F15E למרות הקוקפיט וההתנהגות המגוכחת שלו במשחק\סימולטור הזה. נו, אז?
זה לא שהוא יוצא לגינת משחקים בשכונה ליד הילדים עם לבני נשים ומציע הצעות מגונות, נכון?
תשתפרו, אתם צריכים להיות כמו טייסת של חיל אויר, תעשו נדב''ר, אולי גם ישפטו מישהו ויחייבו אותו בקנס על חליפה קרובה בקרב אויר?!
כבר יותר מחמש שנים אני קורא כאן הודעות ומלגלג לי בכסא על ההסתכלות הזו.
תודה גדולה לכל המפתחים, אתם אנשים ענקים עם לב גדול וכנראה אגו פחות גדול, שזה בעיני פשוט גדול.
מאחל לכל אחד ואחד מהמפתחים של המפעל המוצלח הזה לזכות כל אחד בתורו בפרס ראשון בלוטו ושיהיו לכם חיים מאושרים ונוחים. לי היצירות שלכם גורמות הרבה רגעים של הנאה, רוגע וניקוי ראש (בלי לספור התפוצצויות נזעמות על עוד מיג 29 שהשפיט אותי בקרב תותחים, כן?)
בריאות ואושר. לכולם.
שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.
"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון).