111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 מישהו ראה את הסרט Red Tail ?
דיון

מישהו ראה את הסרט Red Tail ?

17 הודעות 2,796 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
מישהו ראה את הסרט Red Tail ויכול לומר אם הוא שווה צפיה או שעדיף לא להתאמץ ?
ראיתי שהוא קיבל באתר IMDB ציון 5.7 שזה נחשב לנמוך .....
#2 · לפני 14 שנים
להתאמץ? סך הכל לצפות בסרט..אנחנו אוהבים מטוסים, אקשן וכו..אז למה לא?

לגבי הציון, מן הסתם, שסרט מהז'אנר הזה לא יכול לקבל ציון טוב..הסרט הזה הוא מסרטי הבידור, אקשן, גרפיקה יפה וכו..
סרטים שמקבלים ציונים גבוהים הם סרטים שמבויימים היטב, שנונים, זה משהו אחר מסרטי הבידור הזול
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#3 · לפני 14 שנים
הסרט מנצל קצת היסטוריה ודוחף לשם את כל האקשן ההוליוודי הזה שלפעמים מרגיז קצת.
אל תצפה בו מנקודת מבט של מישהו שיודע דבר או שניים על תעופה- ותהנה 🙂

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#4 · לפני 14 שנים
אז ביזבזת שעה וחצי של ישיבה מול המסך וצפייה בסרט שתוכנו מעניין אותך, בכל זאת מטוסים, משימות אקשן.
אני בכל אופן אצפה בו,יין אדום יבש,קצת קוביות גבינה מלוחה,חטיפים,מה רע???
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#5 · לפני 14 שנים
חברה, בימים אלו שעה וחצי / שעתיים פנויות זה דבר נדיר .
😉

אם כבר יש , אז צריך לנצלם היטב!!!
#7 · לפני 14 שנים
סרט גרוע. לקחו רעיון מצוין והרסו אותו בעזרת משחק נוראי ועלילה טיפשית.
במילה אחת... אכזבה.
#8 · לפני 14 שנים
כי זה תלוי מה אתה מחפש, אם אתה מחפש עלילה טובה, בימוי מטורף ושחקנים מעולים אז זה לא הז'אנר הזה הבחלט...אבל אם אתה מחפש בידור אקשני יפה אז זה אחלה.
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#10 · לפני 14 שנים
אני ממש אהבתי את הסרט בתור סרט מטוסים לא מוצאים הרבה סרטי מטוסים ונחמד מאוד אני ממליץ לראות
IAF.RayGun
#11 · לפני 14 שנים
איפה אפשר בכלל לראות את הסרט הזה? הוא עדיין לא הגיע לארץ, אני גם יודע שעדיין לא יצא ב DVD, אני מניח שאפשר להורידו מהאינטרנט?
האם מישהוא שמע אם הוא יגיע לארץ בכלל?
#14 · לפני 14 שנים
SnakEyes כתב/ה:ראיתי את הסרט,הסרט נחמד,מספר על טייסת אמריקאים כושים שלחמו במלחמת העולם ה2.

בהתחלה רציתי להעיר לך על ה"כושים". זה לא פולטיקלי קורקט- זאת מילת גנאי בעלת קונוטציה מזלזלת (אין לי ספר שלא היו לך כוונות גזעניות)... אבל כשחושבים על זה, הבעיה הכי גדולה של הסרט היא בכך שהוא סרט על טייסים "כושים" ולא טייסים "אפרו-אמריקאים", רק היה חסר שהם יקראו אחד לשני "dog", ישירו ראפ על היטלר וירקדו ברייקדנס.
הבחורה הלבנה שמתאהבת בטייס השחור והטייסים הלבנים שפתאום מבינים שטייסים שחורים זה הדבר הכי טוב שקרה להם, שלא לדבר על הקצין הלבן במחנה שבויים שאומר שהוא החייל הכי טוב שהוא הכיר (שזה היה הרי כל כך מנוגד לציפיות)... זה פשוט זלזול באינטלגנציה של הצופים.

אם היו מורידים את ההתנהגות ה"כושית" (הסטריאוטיפית כל כך) ובמקום לחרטט לנו בשכל על איטלקיה מדהימה שמתאהבת בטייס שחור היו מתעסקים קצת יותר בלעשות מזה סרט מלחמה (פרל הרבור עשו את זה מעולה) איכותי- זה יכל להיזכר כאחד הסרטים היותר מוצלחים שיצאו על מלחמת העולם השניה.
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.