119 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס שגיא?? שאלה לי אלייך....או לכל מי שמבין בהתקנת סקינים
דיון

שגיא?? שאלה לי אלייך....או לכל מי שמבין בהתקנת סקינים

15 הודעות 1,843 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
שאני נכנס ללוד אדיטור אחרי שאני מחליף את הסקינים אני רואה שהסקין השתנה אבל שאני נכנס למשחק זה נשאר כרגיל עם הסקין הישן..למה זה? צריך לעשות שמור או משהו כזה?
#2 · לפני 19 שנים
לא ....ברגע ששינית זה מעדכן אונליין את הקובץ המרכזי של המשחק ששומר את כל הנתונים האלו...
אם אתה עובד לפי המדריך שרשמתי אז לא צריכה להיות בעייה....
שים לב שהסקינים לא קשורים לכל המודלים שיש במשחק....
אם תבנה משימה משלך אז תבחר אף 16 בלוק 42 או 52 ccip אני חושב ששם תוכל לראות את הסקינים בפעולה
#3 · לפני 19 שנים
אה הבנתי...ושאני מחליף סקינים יש ריבוע עם צבע אדום וריבוע עם צבע ירוק אם אני לא טועה גם אותם מחליפים בקיוב??
#4 · לפני 19 שנים
אין צורך להחליף אותם, תעבוד לפי המדריך שכתבתי יש שם בדיוק את אותם ריבועים שצריך לשנות את הסקינים
אלא אם אתה רוצה שהצבעים של המטוסים בקרבות אוויר יהיו כמו של ח"א
אף פעם לא שיניתי את הצבעים האלו
#7 · לפני 19 שנים
מאיפה אתה יודע שהסקינים לא הוחלפו?
שמת על המטוסים שרשום?
בדקת שאתה בוחר בבניית משימות את האף 16 המתאים? כי בקמפיין אני לא יודע איזה סוג מטוס משתמש בסקין הישראלי
למיטב זכרוני בלוק 42 ccip
בלוק 52 ccip משתמש בסקינים הישראלי
#9 · לפני 19 שנים
לקנות בטוח שלא, זו תוכנה חינמית שאנשים כמונו פיתחו
הבאתי לך לינק להרבה הורדות אני ממליץ לא לנסות להתקין כלום משם כי זה שייך בעיקרו לפאלקון אבל יש שם תוכנות שתומכות ב AF ובנוסף אתה יכול להוריד משם את הגרסה של lod editor
תהנה
http://www.freefalcon.com/file_library/index.php
#13 · לפני 19 שנים
במדריך שרשמתי בקובץ של הסקינים יש שם את כל השלבים לבטל את הקידוד בנוסף מצורפים שם גם 2 הקבצים שצריך להחליף...
אל תפספס שום שלב שם ותגבה את מה שצריך לפי מה שרשום שם והכל יעבוד לך חלק פיקס
#15 · לפני 19 שנים
אין לי מושג ....זה לא משהו שקשור לבלוק אמיתי אני חושב....פשוט שמתי לב שהם במיוחד הסקינים עובדים עליהם....

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.