111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים הצעה שאי אפשר לסרב לה...
דיון

הצעה שאי אפשר לסרב לה...

13 הודעות 1,653 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
אני הולך להציע כאן משו שאינני חושב שהציעו עד כה...
אני מחפש מישו או מישי שאיך ארשום זאת יסדרו לי את כל מה שקשור לסימולטורים במחשב שלי
אם זו התקנה או תיקון סקינרים, אפקטים, סקינים של כל מה שקשור למילה ישראל כולל חיל האוויר שלנו על כל מטוסיו מאז ועד היום.....וכו'....

אני מוכן להציע סכום נחמד בעד פיתרון הבעיה....אבל פיתרון מלא!! לא חלקית...
גם לא שליטה מרחוק.....סורי...על האדם להיות נוכח מן הסתם גם כדאי לקבל את תשלומו....
אז ....מדובר להתחלה בסימולטור ה FSX לאחריו FALCON AF והמשכו ה BMS 4.32
ועוד כמה וכמה...
ישנם העומדים לאתגר?
וכמו שרשום למעלה....מדובר בתשלום...
אם אינכם רצינים או אינכם בטוחים שאתם על בטוח יכולים להביא לי פיתרונות שלמים אז ...אל תשברו את האצבעות בהקלדה.....
פיתרון מלא מהתחלה ועד הסוף...
תודה
אני
#3 · לפני 14 שנים
לא הייתי סתם רושם.....
ויש אחריהם עוד כמה וכמה אורגינלים....
#4 · לפני 14 שנים
אולי חלקכם פה לא יואהבו את התגובה שלי
אבל לא חושב שענייננו אם הוא קנה אותם כן או לא
בתור טכנאי מחשבים ואיש SYS לא כל הלקוחות הבייתים שלי מחזיקים תוכנה חוקית
ואני לא רואה כל בעיה לעזור להם במידה ואפשר

כמובן שתמיד אני ממליץ על חוקי

אשמח לעזור
רק ציין מאיפה אתה בארץ
ומה המערכת שקיימת לך

הייתי ממליץ לך לוותר על FALCON AF ולהידבק לBMS

בברכה
אסף
#5 · לפני 14 שנים
אני מסרב להצעה שלך ! 😂

איני אדם רע אבל מהכותרת זה פשוט מתבקש...

יש פה אנשים מדהימים. אני בטוח שכל אחד יעזור במה שהוא יכול ואפילו בחינם.

מה שאני לא מאמין זה שתמצא מישהו שיתן לך פתרון לכל בעיה שתצוץ בכל כותר או תוכנה שתרצה.

חלק את הדרישות שלך לדברים יותר ממוקדים ואל תציג אותם כדרישות...אפילו שאתה מוכן לשלם...

אגב, אם אתה חושב שתציע סכום לא ידוע בשביל מישהו שיבוא אליך ויפתור לך את כל הבעיות ויענה על כל צרכיך בשביל נגיד (וזו סתם שליפה לצורך המחשה) 100 ש"ח - לדעתי יש לך טעות נוספת.

אתה בעצם מציע עבודה בהיקף לא ידוע תמורת סכום לא ידוע. פלא שאין קופצים על המציאה ?! 😂

הכל ברוח טובה כמובן וכתבתי את שכתבתי ברוח שטות ומצב רוח טוב. אין בכך דבר לגרום לך להרגיש רע אלא להיפך. לשים את הדברים בפרופורציה נכונה.

מאחל לך בהצלחה ובד בבד מציע עזרה (בחינם) לשאלות ממוקדות שתשאל ואדע לענות עליהן.
בברכה,
ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#6 · לפני 14 שנים
schredder כתב/ה:אני מסרב להצעה שלך ! 😂

איני אדם רע אבל מהכותרת זה פשוט מתבקש...

יש פה אנשים מדהימים. אני בטוח שכל אחד יעזור במה שהוא יכול ואפילו בחינם.

מה שאני לא מאמין זה שתמצא מישהו שיתן לך פתרון לכל בעיה שתצוץ בכל כותר או תוכנה שתרצה.

חלק את הדרישות שלך לדברים יותר ממוקדים ואל תציג אותם כדרישות...אפילו שאתה מוכן לשלם...

אגב, אם אתה חושב שתציע סכום לא ידוע בשביל מישהו שיבוא אליך ויפתור לך את כל הבעיות ויענה על כל צרכיך בשביל נגיד (וזו סתם שליפה לצורך המחשה) 100 ש"ח - לדעתי יש לך טעות נוספת.

אתה בעצם מציע עבודה בהיקף לא ידוע תמורת סכום לא ידוע. פלא שאין קופצים על המציאה ?! 😂

הכל ברוח טובה כמובן וכתבתי את שכתבתי ברוח שטות ומצב רוח טוב. אין בכך דבר לגרום לך להרגיש רע אלא להיפך. לשים את הדברים בפרופורציה נכונה.

מאחל לך בהצלחה ובד בבד מציע עזרה (בחינם) לשאלות ממוקדות שתשאל ואדע לענות עליהן.
בברכה,
ניר

צודק בהחלט.
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#7 · לפני 14 שנים
אז ככה קודם כל בוקר טוב....אינני מרגיש רע אם הדברים שרשמתי ...ישנם גולשים שיסרבו וישנם גולשים שיזרמו עם ההצעה ועד אפילו יסכימו לעזרה גם בלי תשלום והיות והנני אדם שמכבד אדם אחר שעוזר לאחרים ועוד אפילו שאותו אדם אינו מוכן לקחת דבר מה כתשלום עבור שירותיו אז קטונטי...
בקשר לדבר מה אחר שנרשם שלמקד את דרישותיי ..ואני אחדד זאת..על ייתר מידה ...היא שהיות וישנם כל כך הרבה גולשים ששואלים שאלות ולפעמים צצה תשובה מספקת אשר מעניקה פיתרון הולם ויציב למשך זמן...הננילא מאותם גולשים אשר מבין בשפת התכנות או בכל שפה אשר חלקכם משתמש ועוסק ביום יום לכן מכאן הובע "התסקול" שלי והעלאת העסקה הזאת כאן לאתר......
לגבי פירוט עצמו אם אנחנו נקרא שוב למעלה נשים לב שישנו פירוט די מצומצם להתחלה..אינני חושב שאני צריך עכשיו לנבור ב"תקלות" עכשיו ולהעלות לאתר כמה וכמה...כי לא נצא מזה..ושוב לכן ההצעה עלתה על השולחן.....(ו 100 שקל....זה כסף והמון ל"תיקון תקלות" שאותם אנשים שיודעים ברגע לתקן את אותם הסקינים כדוגמא אחת...בן רגע....)
על כל מקרה אני מודה לכם על הקריאה מעריך את זה
תודה
#10 · לפני 14 שנים
חבריה נחמד מצידכם להגיב....רשום בפתיחה ואני אחזור וארשום במידה ולא הובן....ישנם "תקלות" אצלי בהעלאת סקינרים מסוימים ואפילו סינרים בסימולטורים שונים כגון FSX או אפילו הפאלקון AB ואפילו ה BMS 4.32 האחרון.....ופשוט העלתי את ההצעה הזו כדי לחסוף ממני לשבור עדיין ולבזבז את זמני שגם ככה יקר מלהתעסק בדברים האלה...וכן נברתי כמה שיכולתי בשאלות ותשובות כאן הנוגעים לנושאים השונים ....וכמו שרשמתי אין לי זמן להתעסק בעניין ...
ההצעה עדיין על השולחן....
#11 · לפני 14 שנים
בעיות בהתקנת סינרים? התקנת אותם נכון ? בדקת שהם מתאימים לסימולטור שלך ?
סינרים לפאלקון BMS ? לא שמעתי על דבר כזה..
#12 · לפני 14 שנים
הדרישות שלך לפי מה שאני מצליח להבין דורשות מספר שעות עבודה. התקנת סינריים דורשת התעסקות ממושכת עם המחשב כמו כן סקינים. זה לא משהו שלא ניתן לעשות לבד אבל קח בחשבון שבשביל הסכום שהצעת לא חושב שתמצא מישהו שיעזור. מה שכן תיהיה ממוקד יותר לדוגמה : סקין ברק לפלקון 4 איך לבצע התקנה. או בעיה בהתקנת סינר כזה או אחר בפלייטסימ והאנשים פה יוכלו לעזור על גבי המקלדת
#13 · לפני 14 שנים
djmid כתב/ה:הדרישות שלך לפי מה שאני מצליח להבין דורשות מספר שעות עבודה. התקנת סינריים דורשת התעסקות ממושכת עם המחשב כמו כן סקינים. זה לא משהו שלא ניתן לעשות לבד אבל קח בחשבון שבשביל הסכום שהצעת לא חושב שתמצא מישהו שיעזור. מה שכן תיהיה ממוקד יותר לדוגמה : סקין ברק לפלקון 4 איך לבצע התקנה. או בעיה בהתקנת סינר כזה או אחר בפלייטסימ והאנשים פה יוכלו לעזור על גבי המקלדת
הבקשה להיות ממוקד כבר עלתה בדיון:
Dingo כתב/ה:ועדיין לא ציינת מה בדיוק אתה רוצה.
ונענתה בתשובה הממוקדת "אין לי זמן לזה, כי זמני יקר"
sian1234 כתב/ה:חבריה נחמד מצידכם להגיב....רשום בפתיחה ואני אחזור וארשום במידה ולא הובן....ישנם "תקלות" אצלי בהעלאת סקינרים מסוימים ואפילו סינרים בסימולטורים שונים כגון FSX או אפילו הפאלקון AB ואפילו ה BMS 4.32 האחרון.....ופשוט העלתי את ההצעה הזו כדי לחסוף ממני לשבור עדיין ולבזבז את זמני שגם ככה יקר מלהתעסק בדברים האלה...וכן נברתי כמה שיכולתי בשאלות ותשובות כאן הנוגעים לנושאים השונים ....וכמו שרשמתי אין לי זמן להתעסק בעניין ...
ההצעה עדיין על השולחן....

הדיון הזה צריך לעבור לפורום קנה ומכור. יש כאן רצון לקנות שירות של פתרון מלא וסגור("עד הבית"😉 במחיר מוזל(כי בין כה וכה זה עניין של בין רגע), ואין כאן בכלל בקשת תמיכה או עזרה מהקהילה שבד"כ ניתן ברצון רב ובלא תשלום.
אפשרות חליפית היא להמיר את ההצעה שבקלות ניתן לסרב לה בסדרת בקשות תמיכה ספציפיות בפורומים הרלוונטיים.
ניר(schredder) ניסח את זה היטב בהודעת הסירוב שלו 😎

(ואגב, מבער מפעילים ב-FSX ע"י מצערת מלאה עם Shift+F4 .., גם אני לא ידעתי את זה עד ששאלת)
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.