143 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק לוגו חדש מה דעתם?
דיון

לוגו חדש מה דעתם?

15 הודעות 2,288 צפיות לפני 14 שנים
#2 · לפני 14 שנים
יפה מאוד, עדיף על הנוכחי!
לדעתי כדאי להגדיל את הזנב, ולתת לו זווית טיפה שונה
יהונתן פרי,
יו"ר XPIL-הקהילה הישראלית לX-PLANE
חבר בצוות הפיתוח של IXPT-ISRAEL XPROJECT TEAM
#7 · לפני 14 שנים
לא הייתי נוגע בקיים.
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#10 · לפני 14 שנים
לדעתי האתר כמו שהוא עכשיו נראה מעולה ונוח לשימוש וחבל לשנות משהו שעובד למדל הלוגו שעכשיו עם התמונות של המטוסים והסרגל למעלה פשוט נראים מעולה והם אחד הדברים שמשך אותי במקור לאתר לדעתי האתר עכשיו כמו שהוא נראה מרשים והוא מכל מובן נוח נראה יפה ומרשים ולדעתי בלי להעליב או משהו הלוגואים שהבאתם פה עד כמה שהם מושקעים ויפים פשוט לא מרשימים ומושכים כמו הלוגו המקורי וגם שלא נראה לי שהלוגואים יתאימו לכל התמונות שמופיעות למעלה שד"א הן אחד מהדברים הכי מקוריים ויפים ולדעתי מושכים לעין מכל עיצוב של פורום שראיתי והם אחד הדברים שהכי מושכים לאתר והכי גורמים לאנשים שנכנסים לפה להרשם או לפחות להסתכל קצת לראות מה יש באתר(ונראה לי שעוד כמה אנשים יסכימו איתי על זה) ולדעתי לא צירך לשנות שום דבר שקיים אלא אם כבר להוסיף דברים לאתר הקיים בשביל להוסיף לנוחות המשתמש כמו למשל הפריפלייט wiki שהוספתם היא רעיון אדיר.

(שוב זאת רק דעתי ויש עוד רבים שיחלקו עליה וזו זכותם המלאה)
אור סטפנסקי

מטיס(טיסנים):
MSH PROTOS 500
MULTIPLEX F-105 TUWISTER JET
MSC Unique 3d sport
MULTIPLEX Acro Master
ultimate 3d
DualSky Breeze Pro
PC 9 EP
F-14 EP
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים
#12 · לפני 14 שנים
THEGHOST כתב/ה:על זה נאמר על טעם וריח... ( ימשיך כבודו ) חחח

נראלי שלא הבנת אותי אני לא אמרתי שמה שהכנתם לא יפה או לא מושקע דווקא ההפך הוא הנכון הלוגואים שלכם מאוד יפים ומושקעים ואני מברך אותכם על היוזמה אבל הנה הבעיה שלי עם השינויים שהצעתם:
פשוט התכוונתי שלמרות שמה שהכנתם יותר מושקע וכל זה פשוט איכשהו ללוגו המקורי יש מראה שנראה ביחד עם כל המסביב(המטוסים והתפריט) יותר עם מראה שמרשים ולא יודע לתאר זה כזה מראה על גבול הנוסטלגי ומושך לעין לא התכוונתי לזה במובן של להעליב פשוט ניסתי להדגיש את המן סוג של אווירה ומן סוג של אופי של האתר שהעיצוב המקורי שיש עכשיו נותן שלדעתי פשוט לא תהיה אותו דבר אם במקום המטוסים ישימו רקע לבן עם הלוגואים שהבאתם או שבמקום הלוגו שיש שם יהיה לוגו אחר שהוא פחות "מודגש"

הלוגואים שהבאתם מושקעים והכל רק שלדעתי אין להם את היכולת להעניק מבחינת כל ה"תפאורה" של האתר את המן סוג של "קסם" "אווירה" "אופי" איך שלא תרצה לקרא למה שיש בפריפלייט עם העיצוב שיש כרגע

ואתה דיי צודק בקטע של טעם וריח כי יש כאלה כמוני שאוהבים עיצוב גדוש ויש כאלה שמעדיפים עיצוב כמה שיותר מינימליסטי אבל שוב זכותי לכתוב את דעתי כמ לכל אחד אחר.
אור סטפנסקי

מטיס(טיסנים):
MSH PROTOS 500
MULTIPLEX F-105 TUWISTER JET
MSC Unique 3d sport
MULTIPLEX Acro Master
ultimate 3d
DualSky Breeze Pro
PC 9 EP
F-14 EP
#13 · לפני 14 שנים
1. הרקע הלבן הוא כמובן רקע סתמי,זה בסה"כ קונספט.
2. אני לדעתי ואני מבין "קצת" בעיצוב את הלוגו צריך לשנות יש לאתר בעל בית והוא מחליט מה יהיה,אני את שלי כבר אמרתי
כבר כמה פעמים.
3. זה שאנשים רגילים למראה של האתר בתצורה הנוכחית שלו לא אומר בהכרח שזה צריך להמשיך להיות ככה.
4. אני כל פעם "נגרר" לעניין הזה מחדש,אני צריך ללמוד לא להיכנס לפוסטים האלה,אני הולך לעבוד על עצמי עכשיו 🙂.
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#15 · לפני 13 שנים
ודיון בן חמישה חודשים לא מקפיצים(;

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.