·
לפני 14 שנים
KFIR שאל אותי בקשר לטכניקה של ה"צילומים" מהטיסה. מאחר שאני סבור שיש עוד אנשים שרוצים לדעת את התשובה אני פתחתי את הנושא. פה אני אסביר בקצרה - ואם יהיה שאלות וצורך – אוכל גם להביא הסבר "צעד-צעד".
אז בשתי מילים - הכל מאד פשוט.
1. כאשר הטיסה מתחילה - אתה רק לוחץ כפתור אחד "Start record track" (חייב למנות את כפתור ב-CONTROLSׂ).
2. אחר הטיסה אתה עושה PLAY TRACK, ברגע המתאים לוחץ PAUSE.
3. לוחצים PRINT SCREEN ה"FRAME" עכשיו נמצא ב-CLIPBOARD - זיכרון זמני.
4. לוחצים ALT-TAB (או ALB-CTRL-DEL) בשביל לחצאת לשולחן עבודה מבלי לסגור את ה-IL
5. פותחים PHOTOSHOP - (למי שאין אבל יש חשק לקבל – אני יודע איפה להשיג גירסה ישנה יחסית במבצע – כמעט חינם) או אם אין PHOTOSHOP אז PAINT (מנצא בסט סטנדרנטי של WINDOWS) או כל תוכנה גרפית אחרת.
6. פותחים קובץ חדש.
7. CTR-V – היא פקודת PAST – והנה תוכן ה-CLIPBOARD צילום המסך שלכם – הופך להיות "התמונה החדשה". נשאר לעבד אותה ולשמור.
8. חוזרים ל-IL שם ה-TRACK שלנו מחכה לנו על PAUSE. לוחצים את ה-PAUSE שוב – וממשיכים את הטראק. מגיעים לנקודה חדשה אותה רוצים לצלם – שוב חוזרים על נקודה 3 ואילך.
עם יש שאלות – אשמח לענות.
אז בשתי מילים - הכל מאד פשוט.
1. כאשר הטיסה מתחילה - אתה רק לוחץ כפתור אחד "Start record track" (חייב למנות את כפתור ב-CONTROLSׂ).
2. אחר הטיסה אתה עושה PLAY TRACK, ברגע המתאים לוחץ PAUSE.
3. לוחצים PRINT SCREEN ה"FRAME" עכשיו נמצא ב-CLIPBOARD - זיכרון זמני.
4. לוחצים ALT-TAB (או ALB-CTRL-DEL) בשביל לחצאת לשולחן עבודה מבלי לסגור את ה-IL
5. פותחים PHOTOSHOP - (למי שאין אבל יש חשק לקבל – אני יודע איפה להשיג גירסה ישנה יחסית במבצע – כמעט חינם) או אם אין PHOTOSHOP אז PAINT (מנצא בסט סטנדרנטי של WINDOWS) או כל תוכנה גרפית אחרת.
6. פותחים קובץ חדש.
7. CTR-V – היא פקודת PAST – והנה תוכן ה-CLIPBOARD צילום המסך שלכם – הופך להיות "התמונה החדשה". נשאר לעבד אותה ולשמור.
8. חוזרים ל-IL שם ה-TRACK שלנו מחכה לנו על PAUSE. לוחצים את ה-PAUSE שוב – וממשיכים את הטראק. מגיעים לנקודה חדשה אותה רוצים לצלם – שוב חוזרים על נקודה 3 ואילך.
עם יש שאלות – אשמח לענות.