I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #1 · לפני 14 שנים אני רוצה לקנות סימולטור אז רציתי שתגידו לי על איזה ממליצים לי לקנות? אני רוצה סימולטור קרבי עם גרפיקה טובה. פירסמתי את ההודעה הזאת בשני פורומים כל לא ידעתי לאן היא משתייכת מחכה לתשובות טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #2 · לפני 14 שנים קרבי יש הרבה, אבל גם תקופות יש הרבה. מודרני? מלחמת העולם השניה? הראשונה? מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה נערך לאחרונה: לפני 14 שנים
I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #3 · לפני 14 שנים אני רוצה מודרני טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
O Or מודרטור מדריך בית ספר לטיסה DCS בית ספר לטיסה טייסת 147 האיל הנוגח 2,674 פוסטים · מודיעין #4 · לפני 14 שנים יש רק 2 סימולטורים מודרניים איכותיים, סימולטורי למידה מה שנקרא סדרת DCS: http://www.digitalcombatsimulator.com/?lang=en ופאלקון BMS אם אתה מחפש משהו פחות מורכב אז יש את Flamming Cliffs 2 מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World