107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 איפה רואים את מצב המדפים ב-A6M2-21 זירו?
דיון

איפה רואים את מצב המדפים ב-A6M2-21 זירו?

7 הודעות 1,251 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
אהלן
מישהו יודע איפה קיים מציין מצב מדפים ל-A6M2-21 זירו? (אם קיים..)
תודה מראש 🙂
מולי
#2 · לפני 14 שנים
מצטער על איכות התמונה 😳

" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#3 · לפני 14 שנים
חחח, יכולת גם

אז איפה מציין מצב מדפים? 🙄
שאלתי כאן את השאלה, כי ביקרתי כבר בשני המסמכים האלה 😄
פשוט לא מופיע שם.. (אולי פשוט לא ממודל ב-IL2 FB, אבל גם מציין מצב גלגלים לא מופיע בתמונות והוא קיים[מחוץ לקוקפיט, בקדמת שליש כנף, מעל כן הנסע-מוט דק שעולה בנעילת גלגלים])
אני יניח שהוא לא קיים, ופשוט אנסה לזכור מתי הורדתי מה.
תודה בכ"מ.
מולי
#4 · לפני 14 שנים
היי מולי,

בכל מקרה אני ממליץ לזכור את מצב המדפים ופחת להסתמך על המכשירים, כי בקרב החלפת המדפים נעשית בזמנים די דחופים ולכן רצוי לזכור ולא להסתמך על המכשירים.

בהצלחה!
מור
#5 · לפני 14 שנים
בלהט הקרב אין לך זמן בכלל להסתכל על מצב המדפים - או בכלל להכניס את הראש לתוך תא הטייס. לכן צריך להגדיר מפסק נוח לתפעול המדפים, ולסגל הרגל תוך כדי טיסה לבדוק מדי פעם מה מצב המדפים - פשוט ללחוץ על מצב "מעלה" כדי לוודא שהם סגורים.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#6 · לפני 14 שנים
100%, תודה. האמת שהצורך כרגע נבע עוד משלב הנחיתה(אני עדיין בחיתולים), צ'ק ליסט בסיסי(מהירות, קיזוז, ירוקים, מדפים, מדחף, תערובת, אורות), ותמיד היה חסר לי מדפים 🙂
הבנתי את העיקרון. בכ"מ זירו משמש לאימון ראשוני, ולא יהייה המטוס העיקרי(בספיט ומוסטנג יש הרי ידית מדפים שמציינת מצבם אם בכ"ז יעניין אותי..).
רוב תודות.
מולי
#7 · לפני 14 שנים
Muli כתב/ה:100%, תודה. האמת שהצורך כרגע נבע עוד משלב הנחיתה(אני עדיין בחיתולים), צ'ק ליסט בסיסי(מהירות, קיזוז, ירוקים, מדפים, מדחף, תערובת, אורות), ותמיד היה חסר לי מדפים 🙂
הבנתי את העיקרון. בכ"מ זירו משמש לאימון ראשוני, ולא יהייה המטוס העיקרי(בספיט ומוסטנג יש הרי ידית מדפים שמציינת מצבם אם בכ"ז יעניין אותי..).
רוב תודות.

מולי, סבלנות והתמדה - זה שם המשחק. לא לדאוג, הכל יבוא עם הזמן והאימונים.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.