102 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים סימולטור טיסה להורדה
דיון

סימולטור טיסה להורדה

16 הודעות 6,110 צפיות לפני 14 שנים
#6 · לפני 14 שנים
היי דני,

אלו הסימולטורים שאני מכיר...

מלחמת העולם הראשונה - דו כנפיים בעיקר לדוגמה - הברון האדום.
Rise of Flight - כיום סימולטור חינמי שניתן פשוט להוריד ואח"כ לשחק ברשת מול עשרות משתתפים בכל שרת.

מלחמת העולם השניה - ספיטפייר, מוסטנג וכו'
IL2 1946 - לא חינמי - הסימולטור הכי מצליח בתחומו, קיים כבר סביבות ה10 שנים לדעתי, עולה סביבות ה 50 ש"ח וניתן לשחקו ברשת גם מול עשרות משתתפים בכל שרת.
מומלץ מאוד... הסימולטור בעל הפיזיקת טיסה הטוב ביותר כיום.

Aces High - סימולטור אונליין בלבד, כלומר אין משימות ושום עניין בטיסה שלא ברשת מלבד טיסת הכרות, בגלל שזהו סימולטור טיסה ברשת בלבד אז הוא חינם להורדה אבל עולה כל חודש סכום של סביבות 30 ש"ח בשביל לשחק בשרתים שלהם ששם בדר"כ יש מעל ל200 איש קבוע.

מודרני -

Falcon - יש לו הרבה גרסאות ואני לא מתמצא בהן, אבל יש גרסה שניתן להוריד פה באתר אם אני לא טועה Falcon BMS.
הטיסה היא רק בF16, הסימולטור שמדמה אוויוניקה (מכשירי טיסה) קרבית מודרנית הכי טוב! מומלץ אבל צריך גם הרבה סבלנות.

Flight Simulator - לא חינמי - הסימולטור המוכר של מיקרוסופט, מדמה בעיקר טיסה אזרחית ומתמחה במכשירים ובכל הקשור למדמה מציאותי מאוד לדרך בה טסים טייסים אזרחיים בעולם.
בוודאות אם אתה רוצה מתישהו להוציא רישיון טיס פרטי אז כדאי לך מאוד ללמוד על הסימולטור הזה.

Lock On - לא חינמי - סימולטור קרבי, כולל לרוב את המטוסים הרוסים אבל ניתן גם להטיס F15 ו A10.
סימולטור מומלץ מאוד לטעמי אבל בהחלט לא פשוט ללמוד אותו (למרות שהוא הרבה יותר פשוט מFalcon).
יש לו שני הרחבות - Flaming Cliffs משפר את הפיזיקה ומוסיף עוד מטוסים.
Black Shark - מוסיף את ההליקופטר Ka-50 הרוסי, מדהים כמה הוא מדמה מצוין את ההליקופטר הזה, מגיע לרמה של Falcon בכל הקשור לשימוש במכשירים וכו'.

אלו האפשרויות הבולטות ביותר, כמובן שיש עוד סימולטורים שהם פחות רציניים וגדולים.
בהצלחה!
#8 · לפני 14 שנים
לגבי DCS

יש כותר נוסף של הA-10C warthog, שהוא גם כמו הבלאק שארק סימולטור מעולה.

והכותר האחרון של DCS הוא בלאק שארק 2 שזה סימולטור חדש מבוסס על הבלאק שארק.

lock on זו הסידרה הקודמת של אותה מפתחת, וDCS זו הסידרה החדשה של הסימולטורים שלהם...והם לא עובדים אחד ביחד עם השני יותר.
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#9 · לפני 14 שנים
שו BS2?
רק עכשיו שמתי לב.. איזה נבלות...

במקום לשדרג את BS כדי שיתמוך בMP עם A10, הם הוציאו גרסה חדשה לחלוטין (כמו FC2 לצורך העניין).
אני מניח שזה אומר שגם FC3 בדרך.

זה גם אומר שיצא DCS:F18 - הA10 לא יתמך כי הם ישדרגו את העולם והמנוע הגרפי שוב...
בקיצור.. נבלות...
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#10 · לפני 14 שנים
נבלות?!

לאמר לא על שיפורים?!

כן, ה-BS2 תומך בA-10C במולטיפלייר.

FC3...אולי...אני אישית לא אוהב שלוק און מחובר לDCS..
בגלל שלוק און לא ברמה של DCS...מה שכן, לדעתי, הם יכולים לקחת את הסוחוי-25 ואחיו הT ולעשות מהם SU-25 DCS, זה מכוון שיחסית מכל מה שיש בלוק און הם ברמה הכי גבוהה סימולטורית.

כן, כשיצאו הכותרים הבאים, אז הכותרים הקודמים יצטרכו לעבור שידרוג...הרי הם לא רק בונים מטוס חדש כל כותר, הם משפרים AI, ממשק, גרפיקה וכו..

#11 · לפני 14 שנים
אתה מבין אבל שנצטרך לקנות מחדש את ה-A10/BS.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#13 · לפני 14 שנים
uri_ba כתב/ה:אתה מבין אבל שנצטרך לקנות מחדש את ה-A10/BS.

לא בהכרח.
השאלה היא עד איזו רמה הם רוצים לפתח את המנוע ומעליה רק לפתח מטוסים נוספים.
אם A-10 כבר שם, אז לא יהיה צורך בעדכונים גדולים ויקרים בעתיד כדי לתת תאימות לכותרים הבאים.
אם לא- אז זה קצת מסריח.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#15 · לפני 14 שנים
דנישפירא, אני לא בטוח שהבנתי את השאלה..אבל ננסה

ב- Rise of Flight, אתה מפעיל את הסימולטור מהקיצור דרך והוא כבר מדבר עם האינטרנט, אתה לא צריך
להפעיל דפדפן או משהו כזה..

זו תוכנה שיושבת על המחשב עם התקנה מלאה, לא משחק דרך דפדפן.

וברור שיש לו אונליין, רק שזה דרך הסימולטור.
ד"א...משחקי דפדפן הם נחמדים מאוד, אבל זה משחקים יותר ארקיידים ומוגבלים מאשר משחקים "אמיתיים", מלאים שדורשים לא מעט מקום על הארד דיסק והם כמובן יותר איכותיים.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.