Echo כתב/ה:
כמו שאתה בטח ידוע TILING זאת אחת העבודות הקשות שיש במה שנוגע לשטח, צריך גם כשרון אמנותי מסוים בפוטושופ וגם הרבה מאוד זמן למקם הכל כמו שצריך. לדודי היוצר המקורי של השטח זה לקח שנתיים, ואני חושב שהוא עשה עבודה יפה מאוד לזמנו. ספק אם הוא שיער שמה שהוא עשה יחזיק עשר שנים אחרי 🙂
אני ערני לשטחים חדשים שיוצאים ובוחן אפשרות לשלב טקסטורות מהם, אבל הבעיה שקשה סתם להחליף סט אחד כי החיבור שלו עם הישנים לא יהיה טוב. החלפה של הכל תצריך הרבה עבודת TILING. במרוצת בשנים האחרונות כן שילבתי בשטח טקסטורות מה FREE HITILES פה ושם, אבל במגבלות הזמן והיכולות שלי בנושא זה מה שאני יכול לעשות. ספק אם מישהו יוכל להכין טקסטורות חדשות לגמרי ולמקם אותם, ואם כן זה יקח הרבה זמן. אני מקווה שאני טועה כמובן ומתישהו כן מישהו יקח את היוזמה.
עריכה: שכחתי לציין שב FF5 נראה שיש התקדמות רצינית בנושא ב ITO2, לא יודע מה הסטטוס של הפרוייקט אחרי ש BMS שוחרר אבל שם עשו אוברול רציני ל TILES. צריך עוד לחכות ולראות.
עריכה 2: קטע, הם עומדים לשחרר 🙂
http://www.freefalcon.com/forum/showthread.php/20607-Israeli-Theater-Release
כן איתי ברור לי לגמריי ש tiling זו עבודה קשה וסיזיפית. אני הייתי בראש של לפרוס את זה על הרבה זמן (אפילו נניח שנה ואולי יותר) ועל הרבה חברים בקהילה שיהיו מוכנים ללמוד ולקחת חלק, ככה ייצא שאם נניח כל אחד יעשה tile אחד פעם בשבוע אז זה ייגמר תוך תקופה כזו. כמובן שזה דורש את כל ההכנה המקצועית וידע מסוים בתוכנות כמו photoshop. מצד שני אני בעצמי לקחתי פעם tiles מ ODS המעודכן ושמתי בשטח ישראל, עבודה של 3 דקות בערך והתוצאה הייתה לא רעה בכלל באותו קטע של השטח (מדבר). יש לי אפילו תמונות מאותם ימי RV העליזים:
אפשר לדעתי להשתמש קצת בדברים קיימים, אולי אפילו קצת ב GE כמו שהבחור של שטח Aegen עשה והוציא משהו יפה מאוד, יש אנשים שיעזרו.
איתי כמובן אל תיקח את זה כאילו אני מתכוון אליך, אתה עושה כבר מעל ומעבר בכל מה שקשור לתחזוק השטח, התאמתו וכו' וזה גוזל המון זמן גם ככה.
בקשר ל ITO2 - היה דיי צפוי, לדעתי הם בכוונה החזיקו את זה עד עכשיו כדי לשחרר את זה יחד עם BMS. עוד מעט לא ייאר אף אחד שיטוס בגרסה שלהם והם מנסים לדחות את הקץ. ולא שאכפת לי, באמת שלא אני כבר מזמן מעבר לקטע הזה.
כמובן אל תצפה להשתמש ב tiles שלהם, אני מוכן לשים כסף שהם יעשו את הכל מקודד ככה שלא תהיה גישה ישירה לקבצים.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200