·
לפני 14 שנים
Echo כתב/ה:
עריכה 2: קטע, הם עומדים לשחרר 🙂
http://www.freefalcon.com/forum/showthread.php/20607-Israeli-Theater-Release

i_hawk כתב/ה:[quote="Echo"]
עריכה 2: קטע, הם עומדים לשחרר 🙂
http://www.freefalcon.com/forum/showthread.php/20607-Israeli-Theater-Release

Echo כתב/ה:
בגלל שלשנינו יש אותו סבא (השטח המקורי של דודי), הקורדינטות זהות ואפשר פשוט להחליף את תיקיות ה TERRAIN והטקסטורות. נשאר לשטח מתחת לבסיסים ולהתאים להם טקסטורות במקרה שהמיקומים שונים, וזהו. הייתי חייב לנסות, ובעבודה (מהצד שלי) של 10 דקות זה השינוי הכי גדול שהיה לשטח מעולם.
ועכשיו להצהרה משפטית : זה לא מיועד לשחרור בינתיים, ועוד לא החלטתי לגבי זה. אם כן יהיה כמובן צריך אישור של היוצרים המקוריים. מכל מקום הטקסטורות מדהימות והושקעה בהן עבודה רצינית. יחד עם זאת ואולי אני בררן, אבל הרבה פעמים הירוק והצהוב חזקים מדי. לפעמים זה נראה כמו ג'ונגל בויאטנם (במיוחד שהעצים קטנים מדי ונראה שיש אלפים) או מדבר בארה"ב ולא כמו ישראל. גם חסרים שטחים חקלאיים לאורך מישור החוף ובצפון. דווקא בטקסטורות המקוריות העתיקות הצבעים מאימים לאזור לא רע. תמיד אפשר לשפץ קצת...

Echo כתב/ה:אם לדייק לא התקנתי כי אין לי FF והמתקין לא הסכים לרוץ בלעדיו. במבט ראשון חשבתי שהכל נעול בקובץ DAT עם מידע ההתקנה אבל שינוי שם פשוט ל ZIP נתן גישה למה שבפנים. כמעט הכל פתוח.
חפרתי הרבה במסמכים שצורפו לשטח, הופתעתי שלא רק שרוב התוכן (למעט כמה קמפיינים) נגיש, אלא ש RANGER כותב את זה במפורש, והוא מעודד המשך פיתוח של השטח גם בהצהרה וגם באמצעות צירוף של מסמכים טכניים. הוא גם כתב שהוא מתכנן לשחרר הרבה חומר נוסף בקרוב כדי לסייע בעניין. אולי חזר בתשובה? 🙂
לגבי שחרור פנימי בשבילנו, זו תהיה זה עבודה כפולה במידה מסוימת כי צריך יהיה לשטח מתחת לכמה אובייקטים ולהזיז TILES, זה כבר לתחזק שני שטחים וחבל...
לגבי האנשים שם, אני מבין לגמרי ואם אתה זוכר גם אני התבטאתי כאן לגבי הצוות של FF והצורה שהם מתנהלים לפחות כפי שזה נראה מחוץ. אבל עדיין מדובר בעבודה מטורפת שאני יכול להעריך ואני לא אשתמש בזה בלי רשות. האמת שלפי רוח הדברים במסמכים אני חושב שכן תהיה הסכמה. אני אשחק עוד קצת עם זה, ונראה לאן הולכים.

MaorC כתב/ה:הכל טוב ויפה , אך איפה הלינקים ?
התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.