·
לפני 15 שנים
Blackout כתב/ה:מצטער שאני נודניק ושאני מושך את זה, אבל חשוב לי להבין ונראה לי שעכשיו הבנתי: אפשר להתקין את UTII, מה שימנע ממני תאימות לכל תוכנת AI אחרת מבחינת פורמט הקבצים, אבל עדיין ניתן, בעזרת AIFP, ליצור חבילות AI נוספות על אלו של UTII, ולגרום לUTII להריץ אותן?
הבנתי נכון?
Blackout כתב/ה:אריכות ופירוט יתר זה רק יתרון מבחינתי 🙂 תמיד עדיף על לאקוניות
תודה! 🙂
עריכה - עכשיו הכל מובן לי 🙂
קבצי bgl הם קבצים בינריים שמקומפלים מקבצי מקור בפורמט מסויים (סטנדרטי או UTII).
בהינתן קבצי bgl מוכנים, ולא משנה מי קימפל אותם, אני יכול פשוט לשתול אותם בתיקיה, לומר לFS איפה הם יושבים (איך?), והוא יריץ אותן.
Muli כתב/ה:[quote="Blackout"]מצטער שאני נודניק ושאני מושך את זה, אבל חשוב לי להבין ונראה לי שעכשיו הבנתי: אפשר להתקין את UTII, מה שימנע ממני תאימות לכל תוכנת AI אחרת מבחינת פורמט הקבצים, אבל עדיין ניתן, בעזרת AIFP, ליצור חבילות AI נוספות על אלו של UTII, ולגרום לUTII להריץ אותן?
הבנתי נכון?
Blackout כתב/ה:קראתי - רק לא הבנתי שאפשר גם לקנפג דרך הscenery library.
בכל מקרה, עכשיו יש לי את התמונה המלאה, תודה רבה רבה! 🙂
אני חושב שהאשכול הזה מפוצץ באינפורמציה מועילה, הרבה יותר ממה שפותח האשכול התכוון.
אני מקווה שהוא יוכל לעזור לעוד אנשים, אני חושב שכדאי שהוא ישמר במקום שמי שמתעניין בנושא יוכל להגיע אליו בקלות.

Muli כתב/ה:א. SKAI נותנת כמעט(אם לא את כל) את כל החברות תעופה שנותנות התוכנות המסחריות. המטוסים שמופיעים בשדה התעופה הם לפי תוכניות הטיסה והקודים שמוגדרים בחניות השדה בסינרי. ואם אין תוכנית טיסה למטוסי אלעל וחניות עבור מטוסיה בשדה באבו-דאבי לא יופיע שם אל-על. מה פתאום תראה רק אלעל בכל מקום!אז כדי להשלים את הדיון, הפיתרון עבור המטוסים הגדולים כבר ידוע, ועכשיו סגרתי גם את הפינה של הרצליה ושות'
ב. אם אתה רוצה תוכניות טיסה מבוססות עולם אמיתי, לך על UT2, נקודה.
ג. את התוכניות ל-הרצליה הוספתי עם AIFP, בלי קשר ל-SKAI. אפשר להוסיף אותם גם ל-UT2, כחבילת תוכניות טיסה ערוכות ידנית עם AIFP. אולי לא היייתי מספיק ברור. סיפרתי מה אני עשיתי(כש-SKAI מותקנת כבסיס לרוב התנועות ה"גדולות"😉. אף אחת מתוכניות התנועה, לא המסחריות ולא החינמיות, לא ממלאות שדות קטנים ב-GA. מופיעים GAs פה ושם. המסר היה שאפשר לבצע את הכל עם ה-AIFP.
התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.