158 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 y
בית פורומים אי אל 2 IL-2: Cliff of Dover - סיכום מצב
דיון

IL-2: Cliff of Dover - סיכום מצב

72 הודעות 12,519 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
התיקון הזה רק מצמיד את המיקום הויזואלי של המטוס למיקום שבו מחושב מודל הטיסה שלו. לא מדובר פה בפגיעה מיוחדת אלא אם מה שחשוב לך בסימולטור זה דברים שנראים יפה.
אז המטוס יתקדם פחות "חלק" במרחב (איך שמודל הטיסה שלו תמיד התקדם). לא ראיתי הבדל למעשה.

עדיף לראות שהנותבים שלנו מתקדמים לכיוון אליו ירינו אותם ולא הצידה, התיקון הזה עוזר לנו לפגוע כמו שצריך ולא כאילו איזה אידיוט בהאנגר הסיט את המקלעים הצידה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#2 · לפני 15 שנים
Mike_69th כתב/ה:התיקון הזה רק מצמיד את המיקום הויזואלי של המטוס למיקום שבו מחושב מודל הטיסה שלו. לא מדובר פה בפגיעה מיוחדת אלא אם מה שחשוב לך בסימולטור זה דברים שנראים יפה.
אז המטוס יתקדם פחות "חלק" במרחב (איך שמודל הטיסה שלו תמיד התקדם). לא ראיתי הבדל למעשה.

עדיף לראות שהנותבים שלנו מתקדמים לכיוון אליו ירינו אותם ולא הצידה, התיקון הזה עוזר לנו לפגוע כמו שצריך ולא כאילו איזה אידיוט בהאנגר הסיט את המקלעים הצידה.

יש מצב שזה ההסבר באמת אבל עדיין היו דיווחים של השהיות בביצוע פקודות ג'ויסטיק(בעיית חומרה לא מכוונת 💡 ) אשר פגעו בביצוע המטלות של המטוס.

GP
"!Not one Messershmidt, 6 Messershmidts"
gprr
#3 · לפני 15 שנים
שווה לקרא כאן:

http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3264571/1.html

ושתי גישות לעניין בעמוד 2:

Originally Posted By: SkullBiscuit
If I understand you correctly this does not bode well. If the point of this simulation was to do a lot more...more planes in the air at one time, more buildings on the ground, more vehicles, and of course more complex FM/DM and more detailed airframes....and then the above talks about bottlenecks and I just can't get past how poorly the terrain engine is....it looks like Il-2 all over again with rolling cascades of pop-up buildings only a few kilometers out in front of you (London)....well it just seems that if these queues are stuffed now (with detail settings on low) how is a rabbit going to be pulled out of hat here so that at some point there is a Battle of Britain type battle possible (dozens if not hundreds of aircraft in the air), terrain not doing the rolling pop-ups, etc.

On the contrary, I think this was surprisingly positive news. There is pretty much only one bottleneck, and that's the graphics rendering. CPU is not even near maxed out. Memory is plentiful available. Disk is barely touched. So, with an effort with the graphics rendering there is a decent chance of a good output. Unfortunately there's no telling how how much of an effort it is to fix the graphics rendering. Might be awfully difficult, for all I know.
"!Not one Messershmidt, 6 Messershmidts"
gprr
#5 · לפני 15 שנים
למה אני לא מוצא מהיכן מעדכנים ?
זה קובץ שמורידים או שצריך לעדכן מהסטים ואם כן איך ?
#7 · לפני 15 שנים
טוב החדשות הטובות, זה רץ אצלי!!! הסימולטור ניתן להטסה ואני הצלחתי להמריא ולנחות עם הטיגר מות'. החדשות הפחות טובות זה שרב ההגדרות על מדיום מינימום ואני רץ על 1024/748 (משהו שמתחיל עם 1024 אל תתפסו אותי על ההגדרות). הסימולטור רץ חלק בדרום אנגליה ליד החוף ומעל המים די חלק. למישהו יש מושג איזו הגדרה צריך להפעיל כדי לראות את האפקטים של הפיצוצים מהמנוע ( הצבע שלהם כי אצלי זה לא מציג בהוריקן משום מה) ואיך צריך לשלוט במנוע של ההוריקן כדי שלא יתחרפן כי אצלי הוא פשוט נהרס אחרי ההמראה

כמובן ששחכתי להוסיף את המפרט שלי:
AMD ATHELON 64 X2 DUAL CORE 2.6

2GB RAM
ATI 4670 1GB
win 7
RifleFighter
רמי וייברמן

#8 · לפני 15 שנים
קצת התרשמות מהמודל טיסה של Cliffs of dover -

ניסיתי לעשות קצת קרבות בריאליזם מלא...
קודם כל זה מצריך הרבה עבודה עם המנוע, שימוש בזווית המדחף, בתערובת וברדיאטורים של השמן והמים, שלא לדבר על המצערת 🙂

בנוסף, יש שימוש רציף במכוונים בגלל שהרבה יותר קשה להעריך את המהירות בגלל הרוחות והתזוזה של הטייס בתא טייס. ז"א שעוני המהירות והגובה הם תנאי הכרחי לקרב!
גם השעונים של הטמפ' שמן וטמפ' מים צריכים מעקב שוטף! (מומלץ להשאיר מתחת ל110 מעלות).

ניסיתי גם קצת קרבות של 2 על 1, מסתבר שה109 הוא המהיר ביותר ובעל הטיפוס הטוב ביותר, לפחות מול טייסי AI.
כך הצלחתי להשאיר שני ספיטפיירים בהזדקרות מאחורי אחרי טיפוס ספירלי.

בקיצור החוויה מעולה ועושה רושם שטיסה בסימולטור בלי TrackIR פשוט הורסת!
ברגע שהסימולטור יצא בגרסה טובה, אני בוודאות ארוץ לקנות TrackIR ולשדרג את המחשב.
#10 · לפני 14 שנים
התחלתי להתעניין קצת שוב בתחום של מטוסי מלחמת העולם השנייה..
בדרך גם נתקלתי בעדכון simHQ לחדש של cliff of dover .
לא יודע מה הערך של זה.
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3360488/1/6th_Aug_update.html

בכל מקרה שמתי לב שיש עוד סימולטור בדרך בשם world of planes
http://www.simhq.com/_air13/air_485a.html
נעים מאוד
כאן אילן.
#12 · לפני 14 שנים
היי highchi_kupita

COD צריך עוד לעבור פאטצ'ים רציניים...שיחררו אותו קצת מוקדם מידי..לכן צריך מחשב חזק מאוד

איל2 רק משתבח בזכות המודים והקהילה עצומה כמו תמיד

לגבי world of planes...יש לי הרגשה שמדובר בארקייד...מקווה שיהיה באמת סימולטור מספיק רציני בשביל להתמודד עם איל2 למיניהם.
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.