·
לפני 15 שנים
אז ככה , כמו אצל הרוב כאן , אין דבר שאני רוצה יותר מאשר פשוט לטוס , רק שאני לפני צבא.
אז ברור שאני אנסה להגיע לקורס טיס , אבל אני ריאלי , ואני לוקח בחשבון שיש סיכוי לא רע שאני פשוט לא אזכה לענוד את הכנפיים הנכספות.
אבל , אני יודע בתוך תוכי , שאם בחיה"א ואם לא , רשיון טיס יהיה לי.
אני לומד בבית ספר חקלאי (מקווה ישראל) ואתמול בבוקר ראיתי מטוס ריסוס מעל בית הספר , היה נראה לי ממש מגניב , כי זה הדבר היחיד שמתקרב לטיסה "צבאית" .. נסיקות תמרונים.. כל הלבאגן , הגניב אותי , הטייס ממש השתגע שם.. ירד נמוך ולקח תמרונים שהיו נראים אפילו מסוכנים !
אז יש לי כמה שאלות:
1. האם רישיון טיס פרטי על ססנה אוכל גם על מטוסי ריסוס סטנדרטים או שצריך לעבור הסבות או בכלל רישיון מסוג אחר?
2. עד כמה קשה למצוא משרה קבועה בתור טייס ריסוס ?
3. לא נראלי כ"כ , אבל זאת עבודה שמזכה לך פרנסה שהיא מעבר לחיות בכבוד ?
אז ברור שאני אנסה להגיע לקורס טיס , אבל אני ריאלי , ואני לוקח בחשבון שיש סיכוי לא רע שאני פשוט לא אזכה לענוד את הכנפיים הנכספות.
אבל , אני יודע בתוך תוכי , שאם בחיה"א ואם לא , רשיון טיס יהיה לי.
אני לומד בבית ספר חקלאי (מקווה ישראל) ואתמול בבוקר ראיתי מטוס ריסוס מעל בית הספר , היה נראה לי ממש מגניב , כי זה הדבר היחיד שמתקרב לטיסה "צבאית" .. נסיקות תמרונים.. כל הלבאגן , הגניב אותי , הטייס ממש השתגע שם.. ירד נמוך ולקח תמרונים שהיו נראים אפילו מסוכנים !
אז יש לי כמה שאלות:
1. האם רישיון טיס פרטי על ססנה אוכל גם על מטוסי ריסוס סטנדרטים או שצריך לעבור הסבות או בכלל רישיון מסוג אחר?
2. עד כמה קשה למצוא משרה קבועה בתור טייס ריסוס ?
3. לא נראלי כ"כ , אבל זאת עבודה שמזכה לך פרנסה שהיא מעבר לחיות בכבוד ?