130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה צייד הסקאדים
דיון

צייד הסקאדים

21 הודעות 3,863 צפיות לפני 21 שנים
#1 · לפני 21 שנים
אני מנסה המון פעמים לעבור את המשימה ואני פשוט תקוע בה. אני לא מי יודע מה בא"ק ואני ממש לא טוב בה את9ם יכולים לתת לי טיפים איך להשמיד את כל הסקאדים וכמה יש?
#2 · לפני 21 שנים
לא טסתי בכ"כ הרבה זמן אבל אני זוכר את המשימות אתה מדבר על זאת שמתחילים עם האף 15 ואז יש שתיי שיירות של סקאדים שצריך להוריד עם האף 16 ?

Preflight Forums Administrator
#3 · לפני 21 שנים
לא. מבנה אלפא קורנס צריך להשמיד מבנה בראבו F-15 ליירט. יש שניים או שלושה סקאדים למיטב ידיעתי.
#4 · לפני 21 שנים
אני סיימתי ת'משחק תשתמש בפצצות טלוויזיה זה הכי קל....
#6 · לפני 21 שנים
סת'כל לפי מה שאני זוכר יש 4 משגרים.
הכי קל תשים על הקורנס 6 טילי מאווריק ותינעל כל פעם עם המכ"מ על משגר אחד ותשמיד אותו במשחק המווריק פועלים בשיטת "שגר ושכח" ככה שאתה לא צריך להישאר נעול.
זאתי השיטה הכי קלה ופשוטה. מקווה שעזרתי! 😂
#7 · לפני 21 שנים
במשימה הזאת יש 3 סקאדים...אתה צריך להשמיד אותם עם פצצות טלוויזיה לפני שהם ישוגרו לת"א...
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#10 · לפני 21 שנים
ברור שאפשר... דבר ראשון אתה צריך להחליף את הראדר למצב של אוויר קרקע, אתה עושה זאת ע"י לחיצה על המקש R ואז על המקש Q.

ואז כל המטרות קרקע מופיעות בראדר.... ואפשר להינעל עליהם בדיוק כמו על מטרות אוויר אוויר. ➡️
#11 · לפני 21 שנים
עשיתי מה שאמרת ראיתי את ראדאר האוויר קרקע לחצתי R+Q ואז ראיתי ריבועים ירוקים יש הצלבה של שני קווים אבל כשלחצתי זה לא ננעל אתה יודע אולי למה?
#12 · לפני 21 שנים
אתה במשימה הזאתי אבל עדיין לא יודע להנחות נשק מונחה טלויזיה ועוד בכוכב כחול...
אחי קודם תעבור את האימונים יש שם תדריכים מאוד מפורטים איך לשגר נשק מונחה טלויזיה.
#13 · לפני 21 שנים
קשה באימונים קל בקרב...

האימונים מעצבנים רצח.
#14 · לפני 21 שנים
ishaygr כתב/ה:קשה באימונים קל בקרב...

האימונים מעצבנים רצח.

נכון,אבל כמו שנאמר כבר:"אתה לא יכול לעוף ,לפני שלמדת ללכת" 😛
הייתי פעם פאלקוניסט......

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.